Hesabım
    Kevin Costner ve Diane Lane'li ‘Let Him Go’ Amerika Gişesinin Lideri

    Seçim haftasının gişe lideri Let Him Go oldu..

    Focus Features yapımı "Let Him Go", pandemi nedeniyle hareketsiz gişede birkaç kıvılcım oluşturdu ve hafta sonunu büyük ihtimalle 4,1 milyon dolar civarı bir hasılatla kapatacak. Normalde hayal kırıklığı olacak bu rakamlar pandemi zamanlarında yeterince iyi görünüyor. Focus, hafta sonu gişesinde korku filmi "Come Play"le aynı zamanda ikinciliği de elde etti. Amblin Partners'le ortak yapım olan "Come Play", yurt içinde 1,7 milyon dolar net elde ederek toplamını 5,6 milyon dolara çıkardı. 

    “Let Him Go” emekli bir şerif olarak Kevin Costner ve karısı olarak Diane Lane'i karşımıza çıkarıyor. Çift, genç torunlarını Dakotas'ta yaşayan tehlikeli bir ailenin pençesinden kurtarmak için Montana çiftliğini terk eder ve şiddetle sonuçlanan bir çatışmaya doğru yol alır. Başka bir Focus filmi olan, 2017 yapımı “Phantom Thread”le Oscar adaylığı kazanan Lesley Manville ise önemli rollerden birini üstleniyor. “Let Him Go”, “The Family Stone”un yapımcısı Thomas Bezucha tarafından yazılıp yönetildi.

    101 Stüdyodan gelen Robert De Niro'lu aile komedisi “War With Grandpa”, üç hafta sonra toplamını 1.5 milyon dolar hasılatla 13.4 milyon dolara çıkardı. Open Road’un Liam Neeson'lı gerilim filmi olan "Honest Thief", 1,1 milyon dolarla dördüncü oldu ve toplam hasılatını 11,2 milyon dolara çıkardı. Christopher Nolan’ın “Tenet”i ise yurt içinde 905.000 dolarla haftayı ilk beşte tamamladı. Bu, bilim kurgu gerilim filminin eyalet tarafındaki satışını 55,1 milyon dolara çıkardı. Film, dünya çapında 350,8 milyon dolar hasılat elde etti.

    Warner Bros., Roald Dahl romanının Robert Zemeckis uyarlaması “The Witches”la yurtdışında 3.5 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek toplam 10.1 milyon dolara ulaştı. ABD'de “The Witches”, sinemalarda gösterime girmek yerine HBO Max'le ev sinemasında çıkış yapmayı seçti. Böylece, yaz ve sonbahar açısından az da olsa elde edilebilecek hasılat yapımcıların oldu. Bundan sonrası için, bir aşı bulunmazsa, pandeminin kış ayında çok zorlayıcı bir hal alması ve salonları yine ilk zamanlarındaki gibi etkilemesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top