Hesabım
    New York Will Eat You Alive'ın Yıldızı Colin Firth Olacak

    Colin Firth'ün gelecek projesi bir zombi filmi olacak.

    Oscarlı oyuncu Colin Firth'ün yeni film projesi resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre filmin adı "New York Will Eat You Alive" olacak ve Firth, zombilere karşı hayat mücadelesi verecek. New York Will Eat You Alive'ın yönetmenliğini Todd Strauss-Schulson üstlenecek.

    The King's Speech, A Single ManBridget Jones serisi, Kingsman gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Colin Firth, bir zombi filminde rol almak için anlaşma imzaladı. The Final Girls'ün yönetmenliğini üstlenen Todd Strauss-Schulson, New York Will Eat You Alive'ı hayata geçiren isim olacak. Filmin senaryosu, Zombie Brother isimli çizgi roman serisinde esinlenilerek kaleme alındı. Senaryoda Alex Rubens, Dan Gregor ve Doug Mand'in imzası bulunuyor.

    Zombie Brother çizgi romanları H şehrinde geçiyordu. Şehirdeki tüm su kaynakları eski bir tabut yüzünden kitlenmiştir. Suyu içen herkes başkalarını yiyen zombilere dönüşürler. Baş karakter Bai Xiaofei, evde bilgisayar oyunu oynamaktan hoşlanan sıradan bir çocuktur. Bir gün Bai adımını evden dışarı atar ve kız arkadaşını bulmak için yollara düşer.

    Henüz Bai karakterini kimin canlandıracağı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Colin Firth'ün canlandırmak üzere imza attığı rol hakkında bir açıklama da bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top