Hesabım
    "The Princess Switch 2: Switched Again"den Fragman Paylaşıldı!

    Netflix yapımı The Princess Switch 2: Switched Again'den fragman geldi.

    Yıldız oyuncu Vanessa Hudgens'ın bu kez üç farklı karakterle birden karşımıza çıkacağı The Princess Switch 2: Switched Again'den fragman paylaşıldı. Yeni fragmanda düşes ve Stacey'nin bir kez daha yer değiştirerek hayatlarının aşkına geri dönüş yapmaya çalıştığını görüyoruz. Ancak karşılarına büyük bir sorun çıkıyor: Kuzen Fiona!

    Netflix'in eğlenceli noel dönemi filmlerine bir yenisi ekleniyor. Devam filmi The Princess Switch 2: Switched Again, Holidate, Jingle Jangle: A Christmas Journey, Dolly Parton's Christmas on The Square gibi yapımların arasına katılıyor. Filmin konusu ise şöyle: üşes Margaret, Montenaro tahtının yeni varisi olur. Diğer yandan Kevin ile zorlu bir dönemden geçiyordur. Günü kurtarmak ise Margaret'ın ikizi Prenses Stacy'ye kalır. Ancak kuzenleri Fiona, tüm planları berbat eder. Filmde Fiona'yı da Vanessa Hudgens canlandırıyor. Böylece ikizler üçüze dönüşüyor.

    Filmin yönetmenliğini Mike Rohl üstleniyor. Oyuncuları arasında ise Vanessa Hudgens'ın yanı sıra Nick SagarLachlan Nieboer, Suanne BraunMark Fleischmann gibi isimler bulunuyor. 19 Kasım'da Netflix üzerinden izleyici karşısında olacak Princess Switch 2'nin ardından üçüncü film için çalışmalara başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top