Hesabım
    Aksiyon Komedisi "Saigon Bodyguards", Chris Pratt ile Uyarlanacak

    Russo Kardeşler, Saigon Bodyguards uyarlamasının yapımcısı olacak.

    Vietnam yapımı aksiyon ve komedi türündeki Saigon Bodyguards filmi, Hollywood'a uyarlanıyor. Yeni açıklamalara göre filmin yıldızı Guardians of The Galaxy ile Marvel'da kendine uzun ömürlü bir yer edinen oyunu Chris Pratt olacak. Ayrıca Çinli oyuncu Wu Jing, Pratt'e başrolde eşlik edecek.

    Marvel'ın Avengers filmlerinin başarılı yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, yeni bir proje için harekete geçti. Russo Kardeşler, Saigon Bodyguards isimli aksiyon komedi uyarlamasının yapımcılığını üstlenecek. Böylece Chris Pratt ve Russo Kardeşler, Marvel filmlerinin ardından yeni bir işbirliğine imza atmış olacak. Orijinal Saigon Bodyguards filmi, iki korumanın yaşadıklarını anlatıyor. Aralarından biri son derece ciddi ve düz biridir. Diğerinin ise aptalca davranmakta üstüne yoktur. Hollywood uyarlaması hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. 

    Saigon Bodyguards'ın senaryosunu Veep, Frasier, King of The Hill gibi yapımlarla tanınan Alex Gregory ve Peter Huyck kaleme aldı. Russo Kardeşler, AGBO Films prodüksiyon şirketi altında filmin yapımcılığını üstlenecek. Chris Pratt son olarak yıldızı olduğu Jurassic World: Dominion çekimlerini tamamladı. Ayrıca James Gunn'ın yakında üzerinde çalışmaya başlayacağı Guardians of The Galaxy 3'te rol almaya devam edecek. Pratt'in gelecek projeleri arasında The Tomorrow War ve Cowboy Ninja Viking bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top