Hesabım
    Ethan Hawke, Savaş Filmi "Zeros and Ones"ın Yıldızı Olacak

    Ethan Hawke'ın gelecek projeleri arasına Zeros and Ones eklendi.

    Before Sunrise ile başlayan romantik üçlemenin yıldızı olan Ethan Hawke, yeni bir savaş filminde başrolü üstlenecek. "Zeros and Ones" isimli savaş filminin yönetmen koltuğunda Abel Ferrara oturacak. Aynı zamanda senaryoyu da Ferrara yazdı. Zeros and Ones'ın çekimlerine Kasım ayının sonlarına doğru İtalya'da başlanacağı duyuruldu.

    Training Day, The Purge, First Reformed, Boyhood gibi yapmıların başarılı oyuncusu Ethan Hawke'ın yeni film projesi bir savaş filmi olacak. Zeros and Ones adını alan filmde Hawke, bir Amerikan askerini canlandıracak. Vatikan havaya uçurulmak üzereyken Amerikan askeri de kuşatma altındaki Roma'da bulunuyordur. Asker, tüm dünyayı tehdit eden ve kimsenin bilmediği bir düşmanı ortaya çıkarmayı, tehdide karşı dünyayı savunmayı hedefliyordur.

    Zeros and Ones'ın yapımcılığını Diana PhillipsPhilipp Kreuzer ve Good Time'da imzası bulunan Sean Price Williams üstlenecek. Zeros and Ones'da esir alınma, savaş, tehlike, casusluk gibi temalar işlenecek. Filme Çinliler ve Orta Doğulu din adamları, provokatörler, diplomatlar, hatta CIA ve KGB dahil olacak. Yönetmen Abel Ferrara'nın söylediklerine göre Zeros and Ones, coronavirüs karantinası sırasında kaleme alındı. Yönetmen son olarak Willem Dafoe'nun başrolünde yer aldığı Berlin Film Festivali adayı Siberia'yı hayata geçirmişti. Daha öncesinde de Bad Lieutenant, King of New York, New Rose Hotel, The Addiction gibi yapımlarla tanınıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top