Hesabım
    Gerard Butler, "Angel Has Fallen" Devamı "Night Has Fallen"da Yer Alacak

    Night Has Fallen için hazırlıklara başlandı.

    Yıldız oyuncu Gerard Butler'ın yıldızı olduğu ve Kod Adı: Olympus ile başlayan aksiyon serisine bir devam filmi daha geliyor. Angel Has Fallen'ın ardından seri Night Has Fallen ile devam edecek. Night Has Fallen'ın yönetmenliğini bir kez daha Ric Roman Waugh üstlenecek. Senaryoda ise Robert Mark Kamen'in imzası bulunacak.

    Law Abiding Citizen, 300 Spartalı, The Phantom of The Opera, Greenland gibi yapımların yıldız oyuncusu Gerard Butler, devam filmi Night Has Fallen'da başrolü üstlenmek üzere anlaşma imzaladı. Butler ve Alan Siegel Night Has Fallen'ın yapımcılığını üstlenecek. Heidi Jo Markel, Les Weldon, Jeffrey Greenstein, Jonathan Yunger ve Yariv Lerner onlara yapımcı olarak eşlik edecek. Night Has Fallen ile devam edecek olan film serisi Olympus Has Fallen ile başlamıştı. Ardından London Has Fallen ve Angel Has Fallen filmleri gelmişti. Angel Has Fallen filmi 2019 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkmış ve yurt dışında uzun süre gişelerdeki başarısını korumuştu.

    Night Has Fallen'ın konusu henüz açıklanmadı. Ancak Angel Has Fallen'ın konusu şöyleydi: Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning'i, Başkan Allan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Banning, Hava Kuvvetleri'nin yaptığı uçuşun ortasında terörist saldırıların hedefi olur. Bu olayın ardından karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI'dan kaçınmak zorunda kalacaktır...

    Gerard Butler şimdilerde Joe Carnahan ile birlikte Cop Shop filminin çekimleri ile ilgileniyor. Ayrıca All Star Weekend, Remote Control, Kandahar, Den of Thives 2 ve Afterburn filmleri oyuncunun gelecek projeleri arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top