Hesabım
    Liam Neeson, El Desconocido Uyarlaması İçin Anlaşma İmzaladı

    Liam Neeson, bir aksiyon uyarlamasında rol alacak.

    İspanya yapımı El Desconocido, yeniden çekiliyor. Filmin yeni adı Retribution olacak ve filmin yıldızı Liam Neeson olacak. Böylece oyuncu Dürüst Hırsız'ın ardından hız kesmeden yeni bir aksiyon filminde soluğu almış olacak. Söylenenlere göre Retribution'ın çekimlerine bu sonbahar aylarında başlanacak.

    Orijinal film El Desconocido, Luis Tosar'ın canlandırdığı Carlos adındaki bir banka yöneticisini odağına alıyordu. Adam bir gün isimsiz bir arama alır. Bu sırada çocuğunu okula götürüyordur. Telefonda Carlos'a arabasının koltuklarının altına bombalar yerleştirildiği söylenir. Eğer Adam ya da çocuğu arabadan ayrılırsa bombalar patlayacaktır. El Desconocido'nun Goya Ödülleri'ne aday gösterildiği biliniyor. Film, En İyi Kurgu ve En İyi Ses kategorilerinde ödüle layık görüşmüştü.

    El Desconocido'nun uyarlaması Retribution adıyla izleyici karşısına çıkacak. Liam Neeson, Wall Street'te çalışan bir adamı canlandıracak. Neeson ve ailesi arabalarında seyahat ediyor olacaklar. Aynı zamanda aracın bir şöförü olacak. Eğer şöför, arayan kişinin söylediklerini yapmazsa bombalar patlıyor olacak. Retribution'ın senaryosunu Chris Salmanpour ve Andrew Baldwin kaleme aldı.

    Liam Neeson Retribution'ın yanı sıra The Minuteman, The Ice Road, Memory, Charlie Johnson In The Flames ve Marlowe filmleriyle izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top