Hesabım
    Warner Bros, Johnny Depp'in Ayrıldığı Rol İçin Mads Mikkelsen ile Görüşüyor

    Mads Mikkelsen, Grindelwald olacak mı?

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Warner Bros, Johnny Depp'ten Fantastic Beasts serisinden ayrılmasını talep etmişti. Stüdyo hiç vakit kaybetmeden serinin yapıtaşlarından biri olan Grindelwald için yeni oyuncu arayışına girdi. İlk görüşme yapılan oyunculardan biri de Mads Mikkelsen oldu.

    J.K. Rowling'in yazarı olduğu Harry Potter evreninin geçmişine götüren Fantastik Canavarlar filmleri, sarsıntılı bir şekilde devam ediyor. Üçüncü filmin bir süredir hayata geçirilmesinde aksamalar yaşanıyordu. Son büyük aksama ise Johnny Depp'in Amber Heard ile olan sorunlarının mahkemeye yansıması ve kaybedenin Depp olmasıyla gerçekleşti. Warner Bros, oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı. Üstelik bu ayrılıp kararını Depp'in her ne olursa olsun anlaşmada yer alan ücreti alacak olmasına rağmen stüdyo çekinmeden verdi. Şimdi ise Warner Bros gözünü Mads Mikkelsen'e dikti.

    Kaynaklardan gelen bilgilere göre şimdilerde David Yates, Fantastic Beasts 3 çekimleri ile ilgileniyor. Çekimlerin ortasında oyuncu kaybetmiş olmaları da işlerin yine aksamasına neden olacak gibi görünüyor. David Yates, Depp'in yerine geçebilecek oyuncular için bir liste hazırlayıp Warner Bros'a iletmiş bulunuyor. Yönetmenin ilk tercihi ise Mads Mikkelsen. Şimdilerde stüdyo, oyuncu ile görüşmelerin ilk aşamasında bulunuyor.

    Fantastic Beasts 3'ün oyuncu kadrosunda Eddie Redmayne, Jude LawKatherine Waterston, Dan FoglerAlison SudolEzra Miller ve Jessica Williams yer almaya devam edecek. Filmin yönetmenliği David Yates'in ellerindeyken, senaryo J.K. Rowling ve Steve Kloves tarafından kaleme alındı. Serinin bir diğer büyük tartışmalar yaratan ismi ise J.K. Rowling. Ancak yaptığı transfobik açıklamalardan sonra Warner Bros'un bu konuda herhangi bir yaptırım uygulamadığı görüldü.

    Serinin üçüncü filmi, 15 Temmuz 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top