Hesabım
    Michael Bay'in Yeni Filminde Jake Gyllenhaal Rol Alabilir

    İkili, proje hakkında görüşme halinde..

    Michael Bay, yeni yöneteceği aksiyon gerilim filmi “Ambulance”ın başrolü için Jake Gyllenhaal'la görüşme halinde. Bay, 2021'in başlarında filmi çekmeyi planlıyor. Şimdilik projede hiçbir distribütör bulunmuyor. Endeavour Content paketi bir araya getiriyor ve senaryo detayları çok gizli tutuluyor. Senaryo, Chris Fedak tarafından yazıldı.

    James Vanderbilt, Bradley Fischer ve Will Sherak yapımcılığı üstlenecek. Bay ayrıca, KJ Apa, Sofia Carson, Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser ve Peter Stormare'in başrollerini paylaştığı salgın gerilimi “Songbird” üzerinde de çalışıyor. “Songbird” yapımcıları, 8 Temmuz'da, Los Angeles'ta Koronavirüs kaynaklı tecritin başlamasından bu yana şehirde çekilen ilk film olan yapımı başlattıklarını duyurdular. Çekimin başlarında SAG-AFTRA güvenlik protokollerini ihlal ettiği için üretim tek bir günlüğüne durduruldu. STX, “Songbird”ün dağıtım haklarını satın aldı.

    Bay, yakın zamanda Netflix’te yer alan ve başrolünü Ryan Reynolds'un oynadığı aksiyon gerilim filmi “6 Underground”u yönetti. Yönetmenin fazla bilinen işleri arasında yapımcı ya da yönetmen olarak bulunduğu, “Armageddon”, “Pearl Harbor” ve “Transformers” gibi filmler yer alıyor ve bu filmler hasılat rakamlarında Bay'in yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

    Gyllenhaal, "Brokeback Mountain" performansı için Akademi Ödülü'ne aday gösterildi ve diğer projeleri arasında "Zodiac", "Source Code", "End of Watch", "Nightcrawler", "Southpaw" ve "Stronger" gibi filmler bulunuyor. Antoine Fuqua filmi “The Guilty” de rol alıyor ve şu anda Los Angeles'ta çekimleri yapılıyor. Yakın zamanda, Denis Villeneuve'nin yönetmenliğini yaptığı HBO dizisi “The Son”da rol almak için anlaşma imzaladı ve “Sea Wall / A Life” adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Tony Ödülü'ne aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top