Hesabım
    Kate Winslet ve Mackenzie Foy'lu "Black Beauty"den Fragman!

    Yıldız oyunculu Black Beauty'den fragman paylaşıldı.

    Kate Winslet'ı seslendirdiği at aracılığıyla izlemiş olacağımız Black Beauty'den yeni bir fragman paylaşıldı. Disney+'ta yayınlanacak olan filmin fragmanı izleyicilerini bir çiftliğe konuk ediyor. Black Beauty adındaki siyah bir atın dramatik hikayesine tanıklık ediyoruz.

    Anna Sewell'ın kitabından beyaz perdeye aktarılan filmin konusu ise şöyle: Black Beauty, ailesini kaybeden genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Joe Green, kısa bir süre önce ailesini kaybeden genç bir kızdır. Ailesinin yokluğu ile baş etmeye çalışan Green, Long Island'daki bir at ve hayvan çiftliğinde yaşayan dayısının yanına gönderilir. Yeni yaşamına uyum sağlamaya çalışan genç kız, burada bulunan Black Beauty adındaki ailesinden uzaklaştırılmış vahşi bir at ile fark bir bağ kurar.

    Adolescence ve Deserted filmlerinin yönetmen koltuğuna oturan Ashley Avis, Black Beauty'nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Interstellar, The Conjuring gibi yapımlardan tanıdığımız Mackenzie Foy; Avatar serisinin yıldızlarından biri olarak izleyeceğimiz Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet; Claire Forlani, Iain GlenHakeem Kae-Kazim gibi isimler yer alıyor.

    Black Beauty, 27 Kasım tarihinde Disney+'ta prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top