Hesabım
    Millie Bobby Brown, Netflix Orijinali "Damsel"in Başrolü Olacak

    Millie Bobby Brown, kariyerine Netflix ile devam ediyor.

    Stranger Things'in ardından bir yıldıza dönüşen Millie Bobby Brown, yeni bir Netflix filmi için anlaşma imzaladı. "Damsel" adını alan filmde Millie Bobby Brown hem başrolü hem de yapımcılığı üstlenecek. Brown'un yeni filmi fantastik bir dünyaya açılmamızı sağlayacak.

    28 Week Later ile başarı kazanan Juan Carlos Fresnadillo'nun yönetmen koltuğuna oturacağı Damsel'ın konusu ise şöyle: Prenses Elodie, Prens Harry ile evleneceğini düşünüyordur. Ancak yaşadığı krallık onu bir ejderhaya kurban edecektir. Prenses, ejderhanın alevlerinden kurtulabilecek midir? Damsel'ın Godzilla efsanesine benzer bir hikayeye sahip olacağı düşünülüyor.

    16 yaşındaki yıldız oyuncu Millie Bobby Brown, Damsel'da ejderhanın nefesine teslim edilen prensese hayat verecek. Oyuncuyu son olarak Netflix yapımı bir diğer film olan Enola Holmes'ta başkahraman olarak izlemiştik. Netflix'in açıklamasına göre Enola Holmes'u gösterime girdiği ilk 28 günde 76 milyon kullanıcı izledi. Ayrıca Netflix ile başka bir anlaşması daha bulunuyor. Brown, Jason Bateman ile birlikte The Girls I've Been'de rol alacak. Stranger Things dizisi ise 4. sezonuyla platformdaki yerini almaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top