Hesabım
    Isla Fisher ve Jillian Bell'li "Godmothered"dan Görseller Paylaşıldı!

    Godmothered, Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak.

    Isla Fisher ve Jillian Bell'in yıldızı olduğu Godmothered'dan iki yeni görsel paylaşıldı. Disney+'ta yayınlanacak olan Godmothered, komedi filmlerinin iki başarılı ismini başrolüne yerleştiriyor. Filmde Jillian Bell'i iyilik perisi olarak, Isla Fisher'ı ise mutlu olmaya ihtiyacı olan bir anne olarak izleyeceğiz.

    Disney+ filmi Godmothered'ın konusu ise şöyle: Bir noel zamanında geçen Godmothered'da, genç ve deneyimsiz bir iyilik perisi olan Eleanor, seçtiği mesleğin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu öğrenince bir şeyler yapma kararı alır. Tüm dünyaya hala iyilik perilerine ihtiyaç olduğunu kanıtlayacaktır. 10 yaşındaki bir kızın yanlış yazılmış mektubunu bulması gerekmektedir. Eleanor kızın izini sürer ve şimdilerde o kızın 40 yaşında olduğunu görür. Mackenzie, tek başına yaşayan ve Boston'daki bir haber merkezinde görev yapan bir annedir. Mackenzie'nin artık mutlu son beklentisi yoktur. Ama Eleanor, ona mutlu sonu vermeye niyetlidir.

    Sharon Maguire'ın yönetmen koltuğuna oturduğu fantastik komedi filmi Godmothered'ın oyuncu kadrosunda Bell ve Fisher'ın yanı sıra Santiago Cabrera, Mary Elizabeth Ellis, Jane Curtin, June SquibbJillian Shea Spaeder, Willa Skye, Artemis PebdaniUtkarsh Ambudkar ve Stephnie Weir bulunuyor. Filmin senaryosunu ise Kari Granlund ve Melissa Stack kaleme aldı.

    Godmothered'ın Disney+'taki izleyicileriyle 4 Aralık tarihinde bir noel filmi olarak buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top