Hesabım
    Yeni "Candyman" Filmi Hakkında Bildiğimiz Her Şey!

    Şeker Adam'ın Laneti nasıl geri dönüyor?

    Nia DaCosta'nın yönetmenliğini, Jordan Peele'nin ise senaristliğini üstlendiği Candyman, yılın merakla beklenen korku filmleri arasında yer alıyor. Nia DaCosta, Candyman ile getirdiği sesin ardından Captain Marvel 2'nin yönetmenliği için Marvel ile anlaşma imzalamıştı. Jordan Peele ise Get Out ve Us filmleriyle yeni nesil korku sinemasında büyük bir başarı elde etti.

    Orijinal Candyman filmi 1992 yılında izleyici karşısına geçmişti. Karakterin efsanesi ve orijin hikayesiyıllar sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturulacak ve yeni nesillere taşınacak. Yeni Şeker Adam'ın Laneti filmi, bir çeşit devam filmi olarak adlandırılıyor. Eski oyunculardan bazı isimleri yeniden görme imkanı yakalayacağız. Esas karakterimiz doğal olarak yeniden Candyman olacak. Ama Candyman efsanesini deşen karakter farklı olacak.

    Filmin konusu şöyle: Candyman, Şikago’da yaşanan bir kent efsanesini araştıran genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Rivayete göre Candyman, ayna karşısında adını beş kez söyleyen kişiye görünmektedir. Ancak onun ortaya çıkması, pek de iyi şeylere yol açmaz. Bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapan genç bir adam, eski bir batıl inanç haline gelen Candyman’i araştırmaya karar verir. Çevresindeki insanlar ona bu konuyu araştırmaması için uyarılarda bulunsa da, o söylenilenleri umursamayarak işe koyulur. Korkulacak bir şey olmadığını herkese kanıtlamak isteyen genç adam, ayna karşısına geçerek, yasaklı ismi beş kez telaffuz eder. Bu andan itibaren yaşananlar, hiç de genç adamın düşündüğü gibi olmaz.

    Hakkında bildiğimiz her şeyi bir araya getirdiğimiz yazımızı okumayı unutmayın! İşte Candyman hakkında bildiğimiz her şey...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top