Hesabım
    Zack Snyder, Carla Gugino'yu Catwoman Olarak Görmek İstiyordu

    Carla Gugino, Catwoman olabilirdi!

    DC'nin ses getiren yönetmeni Zack SnyderJustice League 2 için şimdiden harekete geçti. Justice League filmini dört bölüm halinde mini dizi olarak yayınlamaya hazırlanan Snyder, diğer yandan filmlerinde yer almayan karakterler hakkında da konuştu. Katıldığı bir programda söylediklerine göre yönetmen, Carla Gugino'nun Catwoman karakterini canlandırmasını istiyordu.

    Zack Snyder bu konuda şu sözleri sarf etti: "Muhtemelen Carla Gugino'yu Catwoman olarak söylerdim. Batman ve Catwoman'ın arasında bir şeyler olduğu on yıl öncesine giden bir flashback var. Ardından Batman onu tutuklamak zorunda kalıyor. Ne olduğunu bilmiyorum ya da Catwoman'ı bırakmak zorunda kalıp kalmadığını da bilmiyorum. Şimdilerde ne yaptığını kim bilir. Şimdilerde uluslararası bir şeylerin peşinden koşuyor. Batman'in emekli olması gerek ve birbirlerini buluyorlar. Yani evet, Carla'yı düşünüyorum."

    Yönetmen, The Nerd Queens'e konuşarak Justice League 2 hakkındaki düşüncelerini de anlattı. Dark Seid'in dünyaya geri dönmesini düşündüğünü söyledi. Ancak henüz Justice League filminin dizileştirilmesi tamamlanmadığı için, Justice League 2'ye geçiş sağlanamadı. Yönetmen son olarak Ben AffleckAmber Heard ve Joe Manganiello'nun katılımıyla ek sahneler çekiyordu. Ayrıca Jared Leto'nun da çekimlere katılacağı biliniyor. Mini diziye dönüşüm için 70 milyon dolarlık ek bütçe hazırlandı. Dizinin HBO Max üzerinden 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top