Hesabım
    Amber Heard, Aquaman 2'den Kovuldu mu?

    Amber Heard, dedikoduların doğruluk paylarını konuştu.

    Johnny Depp ile olaylı bir evlilik ve boşanma süreci yürüten Amber Heard, hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi. Mahkeme sürecinin basına son derece açık olarak ilerlemesi, Johnny Depp'in Warner Bros ile olan anlaşmasının sona ermesine neden olmuştu. Aynı konu Amber Heard için de açıldı. Blockbuster Warner Bros filmi Aquaman'in devam filminde Amber Heard'ün yer alıp almayacağı tartışmaya açıldı. Oyuncu da bu konuda bir açıklamada bulundu.

    Amber Heard, DC çizgi roman uyarlaması Aquaman'de Mera karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Justice League'in mini dizisi için Zack Snyder ile birlikte ek sahne çekimlerinde yer alan Heard'ün Aquaman 2 ile kariyerine devam edeceği düşünülüyor. Bu konuda Heard'ün de eski eşi Depp gibi Warner Bros ile anlaşmasının sona erdirilmiş olabileceği söyleniyordu. Heard şöyle bir açıklamada bulundu: "Aquaman'in getireceği hayran sevgisi ve takdirini almak için çok heyecanlıyım. Aquaman ve Mera için hissedilen büyük heyecan geri döneceğimiz anlamına geliyor. Sete döneceğim için çok heyecanlıyım. Sosyal medyada parayla çıkarılan dedikodular ve kampanyalar oyuncu kadrosu seçimlerine etki etmiyor. Çünkü gerçeğe dayanmıyorlar. Aquaman'in gerçek olmasını hayranları sağladı ve Aquaman 2'nin gerçek olmasını hayranları sağlayacak. Önümüzdeki yıl işe koyulacağım için çok heyecanlıyım."

    David Leslie Johnson-McGoldrick, Aquaman 2'nin senaryosunu kaleme alacak. Başarılı yönetmen James Wan ise bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacak. Amber Heard'ün söylediklerine göre film 2021'de çekilecek. Ancak tam tarih henüz bilinmiyor. Filmin vizyon tarihi olarak 6 Aralık 2022 takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top