Hesabım
    Zazie Beetz, Brad Pitt'li Aksiyon Filminin Kadrosunda

    Joker ve Deadpool filmlerinin yıldızının yeni projesi belli oldu.

    “Deadpool 2”nin yıldızı Zazie Beetz, Sony'nin aksiyon filmi “Bullet Train”in kadrosuna dahil oldu ve Brad Pitt'e katıldı. Joey King, Aaron Taylor-JohnsonBrian Tyree Henry ve Andrew Koji de filmde yer alan diğer oyuncular olacak. "Hobbs & Shaw" yönetmeni David Leitch filmi yönetecek, 87North adına Kelly McCormick ve Fuqua Films adına Antoine Fuqua'yla birlikte yapımcılığı üstlenecek.

    Zak Olkewicz, senaryoyu, çok satan Japon yazar Kotaro Isaka'nın romanı “Maria Beetle”a dayanarak yazdı. Kitap, Tokyo'daki bir trende birbiriyle ters düşen, farklı gruplara ait birkaç tetikçi ve suikastçı üzerine odaklanıyor. Pitt, projeye temmuz ayı başlarında eklendi. Quentin Tarantino’nun “Once Upon a Time in Hollywood” filmindeki dublör Cliff Booth perfrormansı için ilk oyunculuk Oscar'ını kazandığından beri seçeneklerini tartıyordu. Pitt'in önünde bulunan bir diğer proje ise Damien Chazelle’in, Emma Stone'lu filmi "Babylon" olacak.

    Brittany Morrissey, Sony Pictures adına projeyi denetleyen yönetici konumunda. Beetz, şu anda Jeymes Samuel’in “The Harder They Fall” filminin çekimleriyle meşgul durumda. En son filmi "Nine Days", Sundance'te galasını yaptı. Diğer film çalışmaları arasında, Joaquin Phoenix'le birlikte rol aldığı “The Joker”, Natalie Portman'la birlikte rol aldığı Searchlight yapımı Noah Hawley filmi “Lucy in the Sky”, Armie Hammer'la birlikte rol aldığı “Wounds” ve Steven Soderbergh’in Andre Holland'lı filmi "High Flying Bird" yer alıyor.

    Beetz, Donald Glover’ın “Atlanta” dizisindeki rolüyle Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. “Deadpool 2” de Ryan Reynolds'la birlikte rol aldı ve Domino karakterini canlandırdı. Filmin yapımına 2021 yılında başlanması ve 2022 yılında vizyona sokulması planlanıyor. Yönetmen David Leitch, Undying Love ve The Division adlı iki iddialı aksiyon filmi daha hazırlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top