Hesabım
    Michael B. Jordan'lı ‘Without Remorse’ İçin Vizyon Kararı Geldi

    Şirket, filmin vizyonu için nasıl bir karar aldı?

    Paramount Pictures, Michael B. Jordan'lı casus gerilim filmi “Tom Clancy’s Without Remorse”u vizyon takviminden kaldırdı. Stüdyo, cuma akşamı filmin akıbeti hakkında duyuruyu paylaştı. Amazon Studios'un dünya çapında "Without Remorse" yayın hakları için bir anlaşmaya yakın olduğu ve 23 Temmuz'da vizyona sokmayı planladığı bildirildi ancak Paramount ya da Amazon bu bilgiyi henüz  onaylamadı.

    Paramount, haziran ayında filmin vizyon tarihini 2 Ekim'den 26 Şubat 2021'e kadar yaklaşık beş ay geriye taşıdığını duyurmuştu. Yeni karara göre, boşa çıkan tarih, bu film yerine, Lee Daniels'ın yönettiği Billie Holiday biyografisiyle doldurulacak ve 12 Şubat'ta, iki hafta önce prömiyer yapacak. Stüdyo ayrıca, cuma günü yaptığı açıklamada, 4 Haziran 2021'de gösterime girmesi planlanan "Micronauts" filmini de gösterim programından çıkardığını söyledi. Hollywood, devam eden Covid-19 salgınıyla uğraşırken, film izleyicilerinin sinemalara geri dönme konusunda isteksiz olduğu gerçeğiyle yüzleştiği için iptal ya da erteleme hamleleri gelmeye devam ediyor.

    Tom Clancy'nin "Without Remorse" adlı eseri ilk olarak 1993 yılında yayınlandı ve 1970'lerde, karısının Baltimore'da acımasız uyuşturucu gangsterleri tarafından öldürülmesinin intikamını almak isterken, kendisini daha büyük bir komplonun içinde bulan bir Navy SEAL üyesi John Kelly'nin ​​hikayesine odaklandı. Oyuncular arasında, Brett Gelman, Jodie Turner-Smith, Jamie Bell, Jacob Scipio, Jack Kesy, Todd LasanceLuke Mitchell ve Cam Gigandet yer alıyor.

    Akiva Goldsman, Michael B. Jordan, Josh Appelbaum, Andre Nemec, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger ve André Nemec'le birlikte “Without Remorse”un yapımcılığını üstleniyor. “Sicario: The Day of Soldado”nun yönetmeni Stefano Sollima, filmi Taylor Sheridan'ın yazdığı senaryodan yönetiyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top