Hesabım
    Sylvester Stallone, ‘The Suicide Squad’ın Kadrosunda!

    Stallone, yeni filmde hangi rolde yer alacak?

    Sylvester Stallone, bağımsız devam filminin yönetmeni James Gunn'a göre “The Suicide Squad”ın kadrosuna katılıyor. Stallone'un bir temsilcisi de haberi doğruladı. Gunn, duyuruyu yapmak için cumartesi günü Instagram'ı kullandı ve Stallone'la çekilen bir özçekim fotoğrafı paylaştı. Gunn paylaşıma; "Arkadaşım Slyvester Stallone'la çalışmayı her zaman seviyorum ve bugün #TheSuicideSquad'daki çalışmalarımız bir istisna değildi. Sly, ikonik bir film yıldızı olmasına rağmen, çoğu insanın hala bu adamın ne kadar harika bir oyuncu olduğu hakkında hiçbir fikri yok." dedi

    Bir takipçi, paylaşım üzerine, bunun Stallone'un filme dahil olduğu anlamına gelip gelmediğini sorduğunda, Gunn "evet" diye yanıtladı. Gunn, daha önce çekimlerin şubat ayında sona erdiğini söyledi, bu nedenle Stallone'un ne ölçüde görüneceği belirsizliğini koruyor. Gunn’ın yeni “The Suicide Squad” filmi 6 Ağustos 2021'de gösterime girecek ve başrollerinde Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel KinnamanPeter Capaldi ve Viola Davis yer alacak.

    Senaryoyu da yazan Gunn, 80'lerin “Suicide Squad” çizgi romanlarından ilham aldı ve hikayeye yeni karakterler katacak. Stallone, daha önce Starhawk'a dönüşen Stakar Ogord'u oynadığı “Guardians of the Galaxy Vol.2”da Gunn'la birlikte çalıştı. David Ayer'in yönettiği 2016 yapımı “Suicide Squad”ın devamı, bu film yayınlanmadan önce duyurulmuştu. Ancak Ayer, Aralık 2016'da bir “Gotham City Sirens” filmi üzerinde çalışmak için projeden ayrıldı. Warner Bros., Eylül 2017'de "The Way Back" filminin yönetmeni Gavin O'Connor'la anlaştı ancak daha sonra yollarını ayırdı. Gunn, Ocak 2019'da "The Suicide Squad" üzerinde çalışmaya başladı.

    Cena’nın karakterine odaklanan bir televizyon dizisi olan “Peacemaker” şu anda HBO Max'ta geliştirme aşamasında. Bu hafta, gösteriye “Orange Is the New Black” yıldızı Danielle Brooks'un yanı sıra Chris Conrad, Jennifer Holland ve Robert Patrick'in dahil olduğu da açıklandı. Gunn, "Peacemaker"ı yazıyor ve pilot dahil olmak üzere birkaç bölümü yönetmeye hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top