Hesabım
    Meryl Streep'li Soderbergh Filmi "Let Them All Talk"tan Fragman

    Meryl Streep, Steven Soderbergh filminde nostaljik bir yolculuğa çıkıyor..

    HBO Max, Meryl Streep ve Steven Soderbergh’in merakla beklenen filmi “Let Them All Talk” için ilk fragmanı yayınladı. Komedi, eski yaraları iyileştirme umuduyla eski arkadaşlarla bir yolculuğa çıkan ünlü yazar Alice Hughes'u (Streep) konu alıyor. Yeğeni de kendisini genç bir edebiyat menajeriyle ilişkili içinde bulana kadar yolculuğa eşlik ediyor.

    Hepsi bir yolcu gemisinde birbirine sıkışıp kaldıkça gerginlikler yükselmeye başlar ve Streep'in karakteri en sevdiklerini incitmiş olabileceği ihtimaliyle yüzleşmek zorunda kalır. Filmin kadrosunu Candice Bergen, Dianne WiestLucas Hedges ve Gemma Chan tamamlıyor. Senaryo, Deborah Eisenberg tarafından yazıldı.

    Streep, daha önce Soderbergh’in 2019’da Venedik Film Festivali’nde galası yapılan ve Netflix’te gösterilen Panama Papers hakkındaki filmi “The Laundromat”ta rol aldı. Yakın zamanda ise kendisini aynı adlı Broadway müzikalinin bir film uyarlaması olan Ryan Murphy’nin "The Prom"unda başrol olarak izleyeceğiz ve bu filmde Nicole Kidman'la yeniden bir araya gelecek. Streep ayrıca Apple TV Plus’ın animasyonlu kısa filmi “Here We Are: Notes for Living on Planet Earth”te seslendirme yapacak.

    Oscar ödüllü yönetmen Soderbergh, kısa süre önce Quibi programı "Wireless"da ve "Bill and Ted Face the Music"te baş yapımcıydı. Soderbergh'in ayrıca HBO Max'taki çalışmalarında Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Jon Hamm ve Ray Liotta'nın oynadığı “No Sudden Move” adlı bir başka filmi daha var. Filmin yapımcılığını Gregory Jacobs, Extension 765 ve Warner Max yaptı ve sorumlu yapımcılar Ken Meyer ve Joseph Malloch oldu. Fragmanı paylaşılan "Let Them All Talk" filmi, 10 Aralık'ta HBO Max'te yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top