Hesabım
    Zack Snyder, Justice League Ek Sahneleri Yalnızca 4 Dakika Olacak

    Ek sahneler 4 dakika sürecek!

    HBO Max'te yayınlanacak olan Justice League mini dizisiyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Mini dizi, Zack Snyder ve Joss Whedon'un hayata geçirdiği Justice League filmine ek sahneler çekilerek oluşturuluyor. Snyder, bunun için ek sahne çekmek istediği oyuncuları Los Angeles'a davet etmiş ve geçtiğimiz haftalarda sete dönülmüştü. Söylenenlere göre filme yalnızca dört dakikalık ek sahne yerleştirilecek.

    Zack Snyder, bu bilgiyi Beyond The Trailer'a konuşarak şu sözlerle verdi: "Sonunda söyleyebilirim ki tüm filme ek olarak yalnızca 4-5 dakikalık sahneler olacak. Dört saat olan Justice League'de belki dört dakika." Zack Snyder bu sözleriyle daha fazla olay yarattı. Çünkü ek çekimler için 70 milyon dolarlık bütçe istemişti. Bu bütçenin içerisine kurgu ve görsel efekt sürecinin dahil olduğu düşünüldüğünde bile bütçe kulağa yüksek geliyor. Los Angeles'ta yapılan ek sahne çekimlerinin ne zaman biteceği bilinmiyor. Ancak yaklaşık olarak 1 hafta içerisinde tamamlanacağı söyleniyor.

    Ben AffleckGal Gadot ve Ray Fisher, geçtiğimiz ay ek sahne çekimlerine konuk olmuştu. Ayrıca çekimlere Jared Leto ve Joe Manganiello dahil edilecek. Joker ve Jared Leto'yu bu sayede son kez görecek olabiliriz. Zack Snyder geçtiğimiz günlerde Catwoman ile ilgili bir düşüncesini açıklamıştı. Filmlerine karakteri dahil etmek istiyordu ve oyuncu olarak Carla Gugino'yu hayal ediyordu. Ancak bununla ilgili herhangi bir girişiminin olmadığı biliniyor.

    Justice League mini dizisi 2021 yılının içerisinde HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top