Hesabım
    Chris Pratt, "Thor: Love and Thunder" Kadrosuna Katıldı!

    Star Lord'u Thor: Love and Thunder'da izleyeceğiz!

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızlarından Chris Pratt'in Thor: Love and Thunder'a katıldığı resmi olarak açıklandı. Taika Waititi yönetmenliğindeki Chris Hemsworth başrollü film, Thor ve Star Lord'u bir kez daha karşı karşıya getirecek gibi görünüyor. Filmin hikayesi ve Pratt'in nasıl hikayeye dahil olacağı henüz açıklanmadı.

    Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi'nin yöneceği ve Jennifer Kaytin Robinson ile birlikte senaryosunu kaleme alacağı Thor: Love and Thunder'dan yeni gelişmeler var. Film, Guardians of The Galaxy serisinin yıldızı Chris Pratt'i misafir edecek. Oyuncunun sahnelerinin ne ölçüde filmde yer alacağı bilinmiyor. Ayrıca Natalie PortmanTessa Thompson ve Christian Bale'i Thor: Love and Thunder'da izleme şansı yakalacağız. Portman'ın söylediklerine göre Jane karakteri kanser hastası olacak ve Thor'a dönüşecek.

    Bir diğer yıldız oyuncu Christian Bale'i, Thor: Love and Thunder'da Dario Agger olarak izleyeceğimiz söyleniyor. Ancak bu bilgi henüz doğrulanmadı. Tessa Thompson ise Avengers: Endgame'de Asgard halkının yönetimini ele aldığı zamandaki haliyle karşımıza çıkacak. Takvimde sürekli değişikliğe uğrayan birçok gelecek Marvel filmi ve dizisi bulunuyor. Thor: Love and Thunder'ın 12 Şubat 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacağı söyleniyor. Ancak bu durum coronavirüs salgınına bağlı olarak değişebilir gibi görünüyor.

    Chris Pratt'in bir kez daha başrolünde yer alacağı Marvel filmi Guardians of The Galaxy 3 için James Gunn'ın hazırlıklara başlaması bekleniyor. Gunn'ın The Suicide Squad'ın tüm detaylarının sona ermesinin ardından Guardians of The Galaxy'ye geçeceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top