Hesabım
    "Lilo & Stitch" Live-Action Filminin Yönetmeni Jon M. Chu Olacak!

    Jon M. Chu'nun yeni projesi live-action film Lilo & Stitch olacak.

    Disney'in birkaç yıl önce başlattı yeniden çekim projelerine bir yenisi ekleniyor. Meşhur çizgi film Lilo & Stitch, live-action olarak beyaz perdeye aktarılıyor. Disney, Lilo & Stitch projesini 2018 yılında duyurmuştu. Şimdi ise filmin yönetmen koltuğuna Jon M. Chu'nun oturacağı resmi olarak açıklandı.

    G.I. Joe, Now You See Me 2, Crazy Rich Asians gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Jon M. Chu, Lilo and Stitch'i yönetmek üzere Disney ile anlaşma imzalamak üzere. Açıklananlara göre Chu ve Disney, anlaşmanın son aşamasında bulunuyor. Orijinal Lilo & Stitch çizgi filmi 2001 yılında hayata geçirilmişti. Dean DeBlois ve Chris Sanders filmin yönetmenliğini üstleniyordu.

    Film, Hawai'li küçük bir kız ile uzaylı bir köpeğe benzeyen dostu Stitch'in maceralarını anlatıyordu. Konusu ise şöyleydi: Galaksinin en popüler uzaylılarından bir tanesi dünyaya gelir. Hawai açıklarında Lilo isimli kendi halinde bir kızla karşı karşıya gelir. Lilo, karşılaştığı bu yaratığı küçük bir köpek yavrusu zanneder ve onu yanına alarak Stitch olarak isimlendirir. Halbuki Stitch, başka bir gezegenin bir laboratuarının mahsulüdür. Tüm yabancılığına rağmen Stitch, dünyalıların beğenisini, saygısını ve sevgisini kazanacaktır.

    Disney, geçtiğimiz yıllardan bugüne kadar birçok çizgi filmi live-action olarak uyarladı. Bu yapımlar arasında The Lion King, Dumbo, Aladdin, MulanLady and The Tramp bulunuyor. Son olarak Mulan Disney+ üzerinden gösterime girdi. Film, eleştirmenler ve izleyicilerin beklentilerini karşılayamadı. Ayrıca Peter Pan & Wendy, Cruella, Pinocchio gibi yapımlar ilerleyen yıllarda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top