Hesabım
    Jonah Hill, Joaquin Phoenix'in Yapımcısı Olacağı Belgeseli Yönetecek

    Jonah Hill, yönetmenliğe dönüyor!

    Yıldız oyuncu Jonah Hill, yönetmenlik kariyerine Netflix için çekeceği bir belgesel film ile devam edecek. Hill, belgeselinin duyurusunu Instagram hesabı üzerinden Doktor Phil Stutz ile yapılan çekimlerin kamera arkası görüntüsüyle yaptı. Açıklamalara göre belgesel filmin yapımcılığını Oscarlı oyuncu Joaquin Phoenix üstlenecek.

    Jonah Hill, ilk uzun metraj filmini Mid90s isimli gençlik filmiyle başarılı bir şekilde hayata geçirmişti. Film, dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Şimdi ise Hill ikinci uzun metraj yapımını çekiyor. Yönetmen, Joker performansıyla birçok ödül toplayan başarılı oyuncu Joaquin Phoenix ile ortak olarak Netflix belgeselini çekiyor. Filmin adı henüz açıklanmasa da terapist Phil Stutz ile yaptığı röportajdan bir görsel paylaşması, belgeselden ufak da olsa ipuçları veriyor. Stutz'ın Rikers Adası'nda bir hapishane psikiyatristi olduğu biliniyor. Psikiyatrist bu işini 80'li yıllarda kendi muayenehanesini açmadan önce yapıyormuş.

    Yeni Netflix belgeseli hakkında Jonah Hill şu sözleri sarf etti: "Netflix için yapacağım ikinci uzun metraj filmimin prodüksiyonuna dün başladık. Terapistim Dr. Phil Stutz ile ve genel olarak terapi ile ilgili bir belgesel. Buradaki anafikir terapiyi çerçeveleyen ögeleri ve Phil'in hayatla hiç de basit olmayan şekilde mücadele yöntemlerini göstermek. Netflix, ekibim, Joaquin Phoenix, yapım ekibimizin geri kalanına ve en çok da terapiyi demokratikleştiren harika bir filmi yapmama imkan sağlayan Phil'e teşekkürler. Eğer terapiyi karşılayamıyorsanız ya da ailenizde veya hayatınızda bununla ilgili bir iz varsa bu belgeseldeki fikirleri sahip olduğunuz hislere özel olarak kullanabilirsiniz. Size sevgilerimi gönderiyorum. Hepimizin ihtiyacı var."

    Son olarak başarılı oyuncu ve yönetmen Jonah Hill ve Joaquin Phoenix'in yıldızı olduğu Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top