Hesabım
    Michael Cera, Maya Erskine ve Michael Angarano, Yol Filmi Sacramento'da Başrol!

    Sacramento'nun oyuncu kadrosu şekilleniyor!

    Michael Angarano'nun yönetmen koltuğuna oturacağı yol temalı film Sacramento'nun oyuncu kadrosunda yer alacak isimler resmi olarak açıklandı. Duyurulan oyuncular arasında Michael CeraMaya Erskine ve aynı zamanda yönetmenlik yapacak olan Michael Angarano bulunuyor. Sacramento'nun çekimlerine 2021 yılının ilk aylarında başlanacağı söyleniyor.

    2017 yılında Avenues filmini hayata geçirerek ilk uzun metraj filmini çeken oyuncu Michael Angarano, yeni filmi için harekete geçti. Sacramento isimli film, bir yol macerası olacak. Film, Rickey isimli genç ve son derece hareketli bir adamın, uzun bir arkadaşlık dönemi geçiren ve yerleşik düzenini seven Glenn'i de ikna ederek Los Angeles'tan Sacramento'ya yolculuk yapmalarını konu ediniyor. İki arkadaş yolculukları boyunca geçmişlerini sorgulayacaklar ve geleceklerine ışık tutacaklardır.

    Sacramento'nun senaryosunu Michael Angarano ile birlikte Chris Smith kaleme aldı. Smith, Angarano ve Sam Grey, filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenecek. Yönetmeni son olarak Emmy ödüllü This Is Us dizisinin bir sezonu boyunca konuk oyuncu olarak izlemiştik. Superbad, Juno ve Arrested Development'ın yıldızı Michael Cera, önümüzdeki yıl içerisinde The Lego Batman Movie 2 ile karşımıza çıkacak. Maya Erskine ise Angarano ile birlikte Hulu orijinal dizisi PEN15 dizisinde rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top