Hesabım
    "The Matrix 4" Coronavirüs Kurallarını Yok mu Saydı?

    The Matrix 4 ekibi Berlin'de parti verdi!

    The Matrix serisine yıllar sonra yeni bir film ekleniyor. Ancak bu kez The Matrix 4, hiçe saydığı kurallar ile gündeme geldi. Prodüksiyonu bir süredir Berlin'de devam eden The Matrix 4'ün çekimleri sona ermek üzere olduğu için ekip bir kutlama yaptı. Ancak bildirilenlere göre yapılan kutlama tüm coronavirüs kurallarını ezip geçti. Partiye yıldız oyuncu Keanu Reeves de katılım sağladı.

    Aktarılan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde The Matrix 4 ekibi Berlin'de çekimlerin bitmek üzere olmasını kutladı. Almanya dünyanın en sıkı coronavirüs kurallarına sahip ülkelerinden biri. Ancak The Matrix 4 ekibi bu kurallara pek uyum sağlamamış gibi görünüyor. Açıklamalara göre Berlin'e yarım saat uzaklıktaki bir mekanda kutlama yapan ekip tam 200 kişiden oluşuyordu. Üstelik Brandenburg'de belirlenen kurallara göre mekanlara en fazla 50 kişi alınabiliyordu. 11 Kasım'da gerçekleştirilen bu parti, Potsdam'da yapıldı ve Neo karakterine hayat veren Keanu Reeves de katıldı.

    Hükümetin belirttiğine göre düzenlenecek olan herhangi bir partinin hijyen kuralları bir hükümet yetkilisi tarafından onay almak zorundaydı. Potsdam'ın sözcüsü The Guardian'a bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bize herhangi bir etkinlik bilgisi verilmedi. Sağlık görevlileri ve stüdyolar arasında devam eden bir çekimler sırasında enfeksiyondan korunma tartışması vardı." Stüdyodan gelen açıklamaya göre ise yapılan bu kutlama aslında film çekimlerinin devamıydı. Yaz aylarında çekilen bir parti sahnesiyle ilgili olacaktı. Partiye çağrılan tüm davetliler de parti sahnesi çekimleri adı altında katılım sağladı.

    Bir parti konuğu ise etkinliğe katılan herkesin coronavirüs testinden geçirildiğini söyledi. Herkesin maske takması zorunlu tutuldu, ancak çoğu konuk maskelerini çıkardı. The Matrix 4, 22 Aralık 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top