Hesabım
    Vin Diesel, Thor: Love and Thunder'a Groot Olarak Katıldı

    Thor: Love and Thunder'a bir Guardians of The Galaxy yıldızı daha katıldı.

    Yıldız oyuncu Vin Diesel, Marvel devam filmi Thor: Love and Thunder'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Henüz prodüksiyonu başlamayan Thor: Love and Thunder'da Diesel'ın yeniden Groot'a hayat vermesi bekleniyor. Avustralya'dan muhabirlerin verdiği bilgilere göre, Vin Diesel Sydney'e uçakla iniş yaptı.

    Geçtiğimiz günlerde Guardians of The Galaxy'nin yıldız oyuncusu Chris Pratt'in Thor: Love and Thunder'ın oyuncu kadrosuna katıldığı resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise bir diğer Guardians of The Galaxy oyuncusu Vin Diesel'ın Thor: Love and Thunder'da yer alacağı söylendi. Thor ve Guardians of The Galaxy evrenlerinin büyük bir hızla birleştirildiği görülüyor. 

    Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi'nin yöneceği ve Jennifer Kaytin Robinson ile birlikte senaryosunu kaleme alacağı Thor: Love and Thunder'da Natalie PortmanTessa Thompson ve Christian Bale'i izleme şansı yakalacağız. Portman'ın söylediklerine göre Jane karakteri kanser hastası olacak ve Thor'a dönüşecek. Bir diğer yıldız oyuncu Christian Bale'i, Thor: Love and Thunder'da Dario Agger olarak izleyeceğimiz söyleniyor. Ancak bu bilgi henüz doğrulanmadı. Tessa Thompson ise Avengers: Endgame'de Asgard halkının yönetimini ele aldığı zamandaki haliyle karşımıza çıkacak. Takvimde sürekli değişikliğe uğrayan birçok gelecek Marvel filmi ve dizisi bulunuyor. Thor: Love and Thunder'ın 12 Şubat 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacağı söyleniyor. Ancak bu durum coronavirüs salgınına bağlı olarak değişebilir gibi görünüyor.

    Vin Diesel son olarak Fast & Furious 9 filminde rol aldı. Filmin geçtiğimiz yıl içerisinde vizyona girmesi planlanıyordu, ancak coronavirüs salgını büyük oranda engel oldu. Oyuncuyu Avatar 2, Guardians of The Galaxy 3, Furya ve Fast & Furious 10 filminde gelecekte izleme şansı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top