Hesabım
    Zoe Saldana ve Jennifer Garner, Ryan Reynolds'lı "The Adam Project"e Katıldı

    The Adam Project için yeniden harekete geçildi.

    Netflix, sosyal medya üzerinden yeni bir duyuruda bulundu. Açıklamaya göre The Adam Project'in oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Filmde yıldız oyuncu Ryan Reynolds'a Golden Globe ödüllü Jennifer Garner ve Marvel Sinematik Evreni'nin Gamora'sı Zoe Saldana eşlik edecek. Film, Shawn Levy'nin imzasını taşıyacak ve bir aksiyon macera filmi olacak.

    The Adam Project'in konusu ile ilgili ayrıntılar henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak daha önce verilen bilgiler dahilinde Ryan Reynolds'ın filmde, geçmişe gidecek kendinin 13 yaşındaki halinden yardım isteyen bir adam olacağı söylenmişti. Zamanda geri gittiği sırada da, tam olarak kendisiyle aynı yaşta olan babasıyla karşılaşacaktır.Zoe Saldana ve Jennifer Garner'ı daha önce birçok kez aksiyon yapımlarında izlemiştik. Garner, Alias dizisinin başrolü olarak karşımıza çıkmıştı. Zoe Saldana ise Star Trek, Avatar ve Guardians of The Galaxy serisinin yıldızı olarak fantastik ve aksiyon türünde kendini fazlasıyla kanıtlamıştı. Ryan Reynolds'ın ise gelecek programı epey dolu. Son olarak 6 Underground yapımında izlediğimiz Reynolds, Free Guy ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak film, coronavirüs nedeniyle programdan bir süreliğine kaldırıldı.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Shawn Levy, Stranger Things, This Is Where I Leave You, Real Steel gibi yapımlarla kariyerini sürdürmüştü. Ayrıca Ryan Reynolds ile birlikte Free Guy filmini hayata geçirdi. The Adam Project'in senaryosunu Jonathan Tropper ve David Ellison yazdı. Ryan Reynolds ve Shawn Levy, filmin yapımcılığını üstlenecek ve Skydance prodüksiyon şirketi ile işbirliğine gidecekler. Skydance, Netflix için The Old Guard filmini çekmişti. Ayrıca Top Gun: Maverick'te de şirketin imzası bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top