Hesabım
    "The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone"den İlk Fragman

    The Godfather Part III'nin yeni kurgusundan fragman yayında..

    Francis Ford Coppola, "The Godfather Part III" ün yakında çıkacak yeni kurgusu üzerinde aylarca çalıştı ve geri sayım başladı. Yeni bir videoda, efsanevi yönetmen, filmin yeniden düzenlenmesinin filme "yeni bir hayat" vereceğine dair söz verdi. Paramount Pictures, salı günü, yaklaşan “The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone” için ilk fragmanı yayınladı.

    Senarist Mario Puzo ve Coppola’nın final için orijinal vizyonu olarak anılan film, 4 Aralık’ta bazı sinema salonlarında gösterime girecek ve 8 Aralık’ta Blu-ray haliyle dijital olarak yayınlanacak. Coppola, "Onu yeniden düzenledim ve gerçekten yeni bir başlık değil, orijinal başlık verdim: The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. Müzik teriminde, bir coda bir çeşit son söz, özet gibi ve bizim de filmde olmasını amaçladığımız şey buydu. Başlangıcı ve sonu farklı olan, birçok sahnenin yeniden konumlandırıldığı ve hikayeye yeni bir hayat verildiğini düşündüğüm bir film göreceksiniz." dedi

    Film, Michael Corleone’nin (Al Pacino) ailesini devraldığı ve ilk iki “Godfather” filminde yönettiği suç imparatorluğundan çıkarıp, legalleşme çabalarına odaklanıyor. Üçlemenin ilk iki bölümü sinema tarihinin en büyük filmleri arasında sayılsa da, “Part III”e gelen eleştirel tepkiler kesinlikle olumsuzları da barındırıyordu. Filmin başrollerinde Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Franc D’Ambrosio, Bridget Fonda, George Hamilton, Joe Mantegna, Talia Shire, Eli WallachSofia Coppola ve Raf Vallone yer alıyor.

    Paramount Pictures, eylül ayında Coppola ve prodüksiyon şirketinin yeni kurgu ve orijinal filminin kare kare restorasyonlarını oluşturmak için altı ay çalıştıklarını belirtti. Bu restorasyon, lekeler ve orijinal 5.1 ses karışımını da geliştiriyor. Coppola, "Bu değişikliklerle ve geri yüklenen görüntü / sesle bana göre bu versiyon, "The Godfather" ve "The Godfather Part III" için daha uygun bir sonuç oldu." dedi. Coppola, daha önce yaptığı açıklamada, Jim Gianopulos'a ve Paramount'a filme tekrar ele almaya izin verdikleri için minnettar olduğunu da söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top