Hesabım
    Michael Shannon, Bullet Train'in Yıldızı Olacak

    Michael Shannon'ın gelecek projesi Bullet Train olacak.

    Brad Pitt'in başrolünde yer alacağı "Bullet Train"in oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Aksiyon gerilimi Bullet Train'in kadrosuna başarılı oyuncu Michael Shannon katıldı. Geçtiğimiz günlerde de kadroya Zazie Beetz ve Masi Oka'nın eklendiği resmi olarak açıklanmıştı.

    Hobbs & Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde, John Wick yapımlarının başarılı yönetmeni David Leitch'in yönetmen koltuğuna oturacağı Bullet Train'in oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi. The Shape of Water, The Shelter, 99 Homes, Revolutionary Road gibi yapımların yıldız ismi Michael Shannon, Bullet Train'in büyük aksiyonuna katılacak. Bullet Train, Maria Beetle'ın kitabından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılıyor. Kitap, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir trende yaşananları konu ediniyordu. Trende Japon yeraltı dünyasının mafyaları tek bir trende buluşuyor. Yaklaşık olarak 3 saat süren yolculukta tehlikeli suçlular birbirleriyle sürekli olarak çatışmaya girerler. Tren varması gereken istasyona ulaştığında kimin sağ çıkacağı ise büyük bir merak konusu olacaktır.

    Michael Shannon'ın hangi rolle karşımıza çıkacağı açıklanmadı. Ancak katillerden biri olacağı tahmin ediliyor. Aaron Taylor Johnson, Bullet Train'de Brad Pitt ve Joey King'in yanında çalışan dört suikastçiden biri olacak. Ayrıca Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Andrew Koji ve Masi Oka'nın karakterleri tam olarak açıklanmadı.

    Bullet Train'in vizyon tarihi bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top