Hesabım
    Awkwafina, Mahershala Ali'li "Swan Song" Kadrosuna Katıldı

    Swan Song'un kadrosuna yeni bir isim daha eklendi.

    Başarılı müzisyen ve oyuncu Awkwafina, Swan Song'un oyuncu kadrosuna katıldı. Benjamin Cleary yönetmenliğindeki Swan Song, dram türünde bir bilim kurgu yapımı olacak. Filmde Awkwafina, Oscar ödüllü Mahershala Ali'ye ve Golden Globe ödüllü Naomie Harris'e eşlik edecek.

    Stutterer kısa filmiyle Oscar ödülü kazanan Benjamin Cleary, ilk uzun metraj filmini Swan Song ile hayata geçirmiş olacak. Cleary aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme aldı. Apple Stüdyoları, Swan Song'un yapımcılığını üstlenecek. Film, dram ve bilim kurgu türleri arasında geçiş yapacak. Swan Song, insanlığın ne kadar ileri gidebileceğinin, bu ileri gitmenin neleri feda etmeyi gerektirdiğinin ve sevdiklerinin yaşamını nasıl daha iyi hale getirebileceğinin keşfedildiği yakın bir gelecekte geçiyor.

    Crazy Rich Asians, The Farewell, Jumanji: New Level gibi yapımların yıldızı Awkwafina, Swan Song'da Mahershala Ali'nin karakterinin çok yakın arkadaşı rolünde karşımıza çıkacak. Apple, Swan Song aracılığıyla Apple TV+'taki film seçkisini daha da genişletmeyi amaçlıyor. Daha önce de Sofia Coppola'nın yeni filmi On The Rocks için A24 ile anlaşma imzalamıştı. Ayrıca The Sky is Everywhere, Sundance ödüllü Boys State, Killers of The Flower Moon, Emancipation, Sharper gibi filmlerin platformda yakın zamanda yer almaya başlaması planlanıyor.

    Mahershala Ali'yi son olarak Ramy dizisinde izleme imkanı yakalamıştık. Oyuncu, Blade karakteriyle Marvel Sinematik Evreni'ne transfer oldu. Naomie Harris ise James Bond filmi No Time To Die ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top