Hesabım
    Joe Manganiello, Justice League'deki Yeni İmajını Paylaştı

    Zack Snyder'ın yeniden kurguladığı Justice League'den yeni bir görsel paylaşıldı.

    Yönetmen Zack Snyder'ın Warner Bros'u uzun uğraşlar sonucu ikna ederek belirli bir bütçe talebiyle yeniden kurguladığı Justice League'den yeni bir görsel paylaşıldı. Bu kez görsel Joe Manganiello'ya, yani Deathstroke karakterine aitti. Karakterin mini dizinin ek sahne çekimlerinde yeni bir imaja sahip olduğu görüldü.

    Zack Snyder'ın ailevi sebeplerle prodüksiyonunu yarıda bıraktığı Justice League, yönetmenin istediği şekilde tamamlanmış bulunuyor. Snyder, Warner Bros'tan talep ettiği 70 milyon dolarlık bütçe ile filmi mini dizi olarak yeniden kurguladı ve Jared Leto, Joe Manganiello, Ben Affleck gibi isimlerle ek sahne çekimleri yaptı. Ayrıca filmde kullanılmayan birçok sahneyi de eklemeyi planladığı biliniyor. Ek sahneler yalnızca dizinin 4 dakikasını oluşturacak. Şimdi ise Justice League mini dizisinde Joe Manganiello'lu bir görsel paylaşıldı. Deathstroke'un yeni bir imaja sahip olduğu görüldü.

    Justice League filminden Zack Snyder'ın ayrılmasının ardından Joss Whedon işi devralmıştı. Ortaya ise neredeyse kimseyi memnun etmeyen bir iş çıkmıştı. Zack Snyder'ın yeniden ele aldığı Justice League, HBO Max'te yayınlanacak. Dizinin beklenildiği gibi olup olmadığını 2021 yılı içerisinde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top