Hesabım
    "Kirpi Sonic" Yönetmeni "Pembe Panter"i Yönetecek!

    Jeff Fowler'ın gelecek projesi Pink Panther olacak.

    Ben Schwartz'ın yıldızı olduğu Sonic The Hedgehog'u başarılı diyebileceğimiz bir şekilde beyaz perdeye aktaran Jeff Fowler, yeni bir proje için ilk adımı attı. Yapılan açıklamalara göre Jeff Fowler ve MGM, Pink Panther filmi için anlaşma imzaladı. Fowler, Pembe Panter filminin yönetmen koltuğuna oturacak.

    Kirpi Sonic geçtiğimiz yıl rötarlı da olsa, coronavirüs salgınına da denk gelse vizyona girmeyi başarmıştı. Jeff Fowler filmin üstünden iki kez geçmiş ve bir şekilde Sonic hayranlarının istediği hale getirmişti. Şimdi ise Fowler'ın MGM ile anlaştığı duyuruldu. Jeff Fowler'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Pembe Panter filminin senaryosunu Bad Boys for Life'a imzasını atan Chris Bremner kaleme aldı.

    Yeni Pembe Panther filmi, Peter Sellers ve Steve Martin'li eski filmlerde olduğu gibi dedektif Jacques Clouseau'nun gözünden hikayeyi anlatmayacak. Onun yerine başkarakter olan Pembe Panter'i odağına alacak. Film, CGI ile live-action karışımı olacak. Pink Panther'in yapımcılığını LEGO ve Sherlock Holmes yapımlarında imzası olan Rideback şirketi altında Dan Line ve Jonathan Eirich üstlenecek.

    MGM, yeni bir Pink Panther filmi çekeceğini 2014 yılında ilk kez açıklamıştı. David Silverman filmin yönetmen koltuğuna oturacaktı. Ancak yıllarca proje hayata geçirilmeye çalışıldı ve hiçbir ilerleme yaşanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top