Hesabım
    Yeni Bir James Bond Oyunu Geliyor!

    No Time To Die'ı beklerken, James Bond oyununun geleceği müjdelendi!

    Ölmek İçin Zaman Yok geçtiğimiz yıldan bugüne ertelemelere maruz kaldığı için sinemalardaki izleyicileriyle buluşamıyor. Ancak bu sırada yeni bir James Bond filminin geleceği resmi olarak açıklandı. Hatta oyundan ilk teaser paylaşıldı. Teaser, oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgi vermiyor. En azından oyunun geliştirme aşamasında olduğunu öğreniyoruz.

    Şimdilik çalışma adı olarak Project 007 adını alan James Bond oyunu, yakında piyasaya sunulacak. İnteraktif Bond oyunu olarak tanımlanan Project 007, tamamen orijinal bir hikayeye sahip olacak. IOI tarafından geliştirilen oyun karakterin kökenine inecek. Oyuncuların kendi 00 statüsünü alacağı söyleniyor. Oyun şirketi en çok Hitman serisiyle tanınıyor. Yani Project 007, Hitman benzeri bir oynanış sistemiyle karşımıza çıkabilir.

    Bu sırada Daniel Craig, Lea Seydoux, Rami Malek gibi isimlerin yıldızı olduğu No Time To Die filmi merakla bekleniyor. Ancak film, geçtiğimiz yıldan beri coronavirüs nedeniyle erteleniyor. Filmin yeni vizyon tarihi 2 Nisan 2021 olarak belirlendi. Ancak coronavirüsün seyri sürekli olarak değiştiği için bu tarihin kalıcı olup olmadığı bilinemiyor. Ülkemizde sinemalar yıl sonuna kadar kapalı kalacak. Bu kapalı kalma süresi, coronavirüsün azalıp artma durumuna göre uzatılabilir.

    Filmler dünyanın çoğu yerinde sinemalarda vizyona girerken Amerika'da genel olarak streaming platformlarının kullanılması tercih ediliyor. Mulan filmi yalnızca Disney+'ta gösterilirken, Wonder Woman 1984 filminin hem sinemalarda hem de HBO Max'te gösterilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top