Hesabım
    "Coming 2 America"nın Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Eddie Murphy komedisi, Amazon'dan yayın tarihi aldı..

    Amazon Studios, Paramount Pictures'tan gelen ve merakla beklenen devam filmi “Coming 2 America”nın dünya çapında haklarını aldığını ve Amazon Prime Video'da yayınlanması için 5 Mart 2021 tarihini belirlediğini bildirdi. Ayrıca, anlaşmanın geçen ay imzalandığını bildirdi. Film, dünya çapında 288 milyon dolardan fazla hasılat yapan John Landis'in 1988 komedisi "Coming to America" ​nın devamı niteliğinde.

    Bu filmde, Afrika ülkesi Zamunda'nın şımartılmış Veliaht Prensi Akeem (Eddie Murphy), sırdaşı Semmi (Arsenio Hall) eşliğinde Queens, New York'a gidiyor ve zekasına saygı duyabileceği bir eş bulmak için gizli göreve çıkıyor. Craig Brewer'ın (Dolemite is My Name) yönettiği devam filminde, yeni taç giyen Kral Akeem ve Semmi, onları Zamunda'dan Queens'e kadar dünyayı dolaşan yeni bir maceraya atılıyor.

    James Earl Jones, Shari HeadleyJohn Amos ve Louie Anderson da dahil olmak üzere “Coming to America”nın orijinal oyuncuları geri dönüyor. Oyuncu kadrosuna Wesley Snipes katılıyor. Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha ve Teyana Taylor da filmin kadrosunda yer alan diğer isimler.

    “Coming 2 America”, New Republic Pictures, Eddie Murphy Productions ve Misher Films'le birlikte Paramount Pictures tarafından gerçekleştiriliyor. Senaryoyu, Kenya BarrisBarry W. Blaustein ve David Sheffield, Murphy'nin yarattığı karakterlere dayanarak Barry W. Blaustein, David Sheffield ve Justin Kanew'in hikayesinden yazdı. Proje, her ikisi de Netflix'e giden Aaron Sorkin’in “Trial of the Chicago 7” ve aksiyon komedisi “Lovebirds” dahil olmak üzere Paramount'un bu yıl yayıncılara sattığı birkaç projeden biri. Stüdyo "Without Remorse" adlı aksiyon filmini de Amazon'a sattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top