Hesabım
    Terrence Malick’in Yeni Filminden Son Detaylar

    Çekimleri tamamlanan filmin adında değişiklik yapıldı..

    Gelmiş geçmiş en önemli yönetmenler arasında gösterilen ve son yıllarda üretkenliğini artıran Terrence Malick, bir bölümü Türkiye'de gerçekleşen yeni filminin çekimlerini tamamladı. Post prodüksiyon aşamasına geçilen filmin isminde değişikliğe gidildi. Daha önce The Last Planet adıyla duyurulan filmin yeni adı "The Way of the Wind" oldu. Bir önceki filmi A Hidden Life'ın da ismi Radegund olarak açıklanmış ve yine son aşamada değiştirilmişti.

    Geçtiğimiz yıl, vicdani ret hikayesi anlatan A Hidden Life filmini gösterime sokan ve katıldığı festivallerden övgüler toplayan Malick, bir yandan da Hz. İsa'nın hayatından kesitler sunacağı yeni filminin çalışmalarına başlamıştı. Filmin bir bölümü Türkiye'de çekildi ve post prodüksiyon aşamasına geçildi. Vizyon tarihi konusunda net bir bilgi yok ama Malick, son yıllarda eskisi gibi hayranlarını fazla bekletmiyor. Filmin en geç 2022 tarihinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    Başrollerinde, Mark Rylance, Laetitia Eido, Aidan Turner, Sarah-Sofie Boussnina, Matthias Schoenaerts, Joseph FiennesBen Kingsley ve Geza Röhrig'in paylaştığı filmde, Röhrig, Hz. İsa'yı, Rylance ise Şeytan'ı oynayacak. Filmin senaryosunu da her zaman olduğu gibi Terrence Malick kaleme alırken, görüntü yönetmenliğini A Hidden Life'ta olduğu gibi Jörg Vidmer üstlendi.

    Geçtiğimiz hafta önce filmin müziklerini Eleni Karaindrou'nun yapılacağı açıklanmıştı. Yakın zamanda da filmin adının The Way of the Wind olduğu açıklandı. Sıklaşan haberler, pandemiye rağmen film üzerinde çalışmaların devam ettiği anlamına geliyor ve belki de, düşük ihtimal de olsa 2021 yılında filmi izleme şansı bulabileceğimizi düşündürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top