Hesabım
    Black Panther 2'nin Çekim Tarihi Belli Oldu

    Black Panther 2'nin yeni başrolü kim olacak?

    Vefat eden oyuncu Chadwick Boseman'ın yıldızı olduğu Black Panther serisinin devamının gelip gelmeyeceği merakla bekleniyordu. Daha doğrusu devamının çekilmesi durumunda serinin nasıl kurtarılacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarla birlikte potansiyel başroller, kötü kahramanlar hakkında bilgi verildi. Ayrıca Black Panther 2'nin çekim tarihi resmi olarak duyuruldu.

    Son yılların en çok konuşulan yıldız oyuncusu Chadwick Boseman, uzun süre daha akıllardan çıkmayacak gibi görünüyor. Oyuncunun onurlandırılması için Ma Rainey's Black Bottom ve Da 5 Bloods'daki rolleriyle ödül verilebileceği konuşulurken bu sırada Black Panther 2 ile ilgili açıklamalar geldi. Marvel Sinematik Evreni'nin önemli bir parçası olan Black Panther 2, kaldığı yerden devam edecek. Filmde Chadwick Boseman herhangi bir şekilde dijital olarak kullanılmayacak. Yeni açıklamalara göre, bir oyuncunun Black Panther olması yerine Letitia Wright'ın canlandırdığı Shuri karakterinin dönüştürülerek önplana çıkarılması söz konusu olabilir. Ayrıca Winston Duke, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Daniel Kaluuya ve Angela Bassett'ın karakterlerini yeni filmde de önemli rollerde görmeye devam edebiliriz.

    Black Panther'in kötü adamı olduğunu söyleyebileceğimiz Erik Killmonger'ın flashbackler aracılığıyla Black Panther 2'de görülebileceği söyleniyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna Narcos: Mexico'dan tanıdığımız Tenoch Huerta'nın eklenmesi üzere görüşmeler yapılıyor. Black Panther 2'nin çekimlerine 2021'in Temmuz ayı içerisinde başlanması planlanıyor. Bir kez daha Ryan Coogler'ı yönetmen olarak göreceğiz. Eğer coronavirüs salgını engel olmazsa Black Panther 2, 6 Mayıs 2022'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top