Hesabım
    Phil Lord ve Chris Miller, Bir Universal Filmi İçin Channing Tatum ile Çalışacak

    Yeni bir Universal canavar filmi geliyor!

    Son olarak Spider-Man Into The Spider-Verse ile büyük bir başarı yakalayan ikili Phil Lord ve Chris Miller, Universal Pictures için yeni bir canavar filmi yapacak. Lord ve Miller'ın yapımcılığını üstleneceği canavar filminin başrolünde yıldız oyuncu Channing Tatum'u izleyeceğiz.

    Açıklamalara göre Universal'ın klasikleşmiş canavar filmlerinden ilham alınarak yazılan bir yapım için harekete geçildi.. Henüz adı belli olmayan filmin başrolünü ise 21 Jump Street, Foxcatcher, Kingsman: The Golden Circle, White House Down gibi yapımların yıldız oyuncusu Channing Tatum üstlenecek. Filmin senaryosunda Midway ile tanınan Wes Tooke ve Magic Mike ile tanınan Reid Carolin'in imzası bulunuyor. Canavar filminin yönetmenliğini üstlenecek isim hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

    Universal ayrıca birçok canavar filmini takviminde bulunduruyor. Leight Whannell'ın imzasını attığı The Invisible Man'e devam filmi çekilecek. David Koepp'in senaryosunu yazdığı The Bride of Frankenstein hayata geçirilecek. Paul Feigg, Dark Army için; Dexter Fletcher, Renfield filmi için hazırda bekliyor. Frankenstein, Robbie Thompson'ın kaleminden çıkan senaryoyla yeniden çekilecek. Elizabeth Banks, Invisible Woman'ı hem yazacak hem de yönetecek. Karyn Kusama, Dracula'yı uyarlayacak. Ryan Gosling ise Wolfman'ın yıldızı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top