Hesabım
    Dan Trachtenberg, Bir Predator Filmini Yönetecek

    Yeni Predator filminden haber geldi!

    10 Cloverfield Lane filminin başarılı yönemeni Dan Trachtenberg'ün yeni bir Predator filminin yönetmen koltuğuna oturacağı resmi olarak açıklandı. Disney'in sahibi olduğu 20th Century şirketi, Dan Trachtenberg ile anlaşma imzaladı. Ayrıca filmin senaryosunu kaleme alacak olan isim de duyuruldu.

    Son Predator filmi 2018 yılında Shane Black tarafından hayata geçirilmişti. Orijinal film, 1987 yapımı Predator'a dayanıyor. Orijinalinde Arnold Schwarzenegger'in yıldızı olduğu Predator'ın yeni başrolünün kim olacağı henüz bilinmiyor. Filmin senaristi, Jack Ryan, Wayward Pines, Kingdom, Treadstone gibi yapımların yapımcısı olarak tanınan Patrick Aison olacak. Ancak senaryo konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı. Yeni Predator filminin yönetmen koltuğuna oturacak olan Dan Trachtenberg'ü 10 Cloverfield Lane'in yanı sıra The Boys, Black Mirror gibi yapımların bölümlerini yönetmesiyle de tanıyoruz.

    Kült bir yapım haline gelen orijinal Predator'ın konusu şöyleydi: Dutch ve komandoları CIA tarafından bir Güney Amerika cangılında esir tutulan havacıyı bulup getirmekle görevlendirilirler. Görev başarılı olur ama dönüş yolunda tuhaf bir av partisinin kurbanı olurlar. Uzaylı ve yenilmez bir varlık, kendine has ritüeller dahilinde, değişik dünyalardaki akıllı yaşam formlarını avlamaktadır. Bu kez kurban Dutch ve komando arkadaşları olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top