Hesabım
    Sophia Loren'li "The Life Ahead" Netflix'in Top 10 Listesinde!

    Netflix'in en çok izlenen yapımları arasında "Onca Yoksulluk Varken" yer alıyor.

    Netflix'ten gelen resmi açıklamalara göre Sophia Loren'in başrolünde bulunduğu "Onca Yoksulluk Varken" 37 ülkenin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta gösterime giren İtalya yapımı "The Life Ahead", Amerika, İtalya, İspanya, Romanya, Portekiz, Meksika, Kolombiya, Polonya, Yunanistan, Fransa ve Brezilya dahil olmak üzere birçok ülkenin Top 10 listesinde bulunuyor.

    93. Akademi Ödülleri için Sophia Loren ile Oscar kampanyası yapılmasına hazırlanılan The Life Ahead, gösterime girdiği ilk haftada Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına girdi. Rotten Tomatoes gibi sitelerde %90'ın üzerinde not alan film, eğer Sophia Loren'in Oscar'a aday olmasını sağlarsa oyuncu 1964 yapımı Marriage Italian Style'dan bugüne ilk Oscar adaylığını almış olacak. Netflix, The Life Ahead'in izlenme sayılarını paylaşmadı. Yalnızca 37 ülkede çok izlenenler arasında yer aldığı biliniyor. Sophia Loren, The Life Ahead hakkında şu sözleri sarf etti: "Tüm kalbimiz ve ruhumuzla La Vita Davanti a Se'i yaptık. Dünyadaki birçok insanın kalbine ve ruhuna dokunmuş olmasına minnettarım ve İtalyan sinemasıyla gurur duyuyorum. Filmin dünya çapında gördüğü ilgi beni şaşırttı ve sevindirdi. Amerika dahil birçok ülkenin top 10 listesinde yer almak, İtalyan Sineması'nın güzelliği ve küresel gücünün kanıtıdır."

    Film soykırımdan sağ kurtulan ve Senegalli genç bir göçmenle bağ kuran bir kadının hikayesini konu ediniyor. Holokost'tan kurtulan Madame Rosa, İtalya’da bir bakımevi işletir. 12 yaşındaki Senagalli bir göçmen çocuk tarafından soyulan Rosa, çocuğu yanına alır ve zamanla onunla arasında farklı bir bağ oluşur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top