Hesabım
    Casus Gerilimi ‘The 355’in Vizyon Tarihi Ertelendi

    Oscar'lı oyuncuların başrolde olduğu filme Koronavirüs ertelemesi geldi

    Universal, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Lupita Nyong’oBingbing Fan ve Diane Kruger'ın başrollerini paylaştığı, kadın liderliğindeki bir soygun gerilimi olan "The 355" filminin vizyon tarihini bir yıl erteledi. Film, başlangıçta 15 Ocak 2021'de gösterime girecekti ve şimdi, 14 Ocak 2022'de gösterime girmesi kararlaştırıldı. Simon Kinberg,“The 355” i, Theresa Rebeck'le birlikte yazdığı senaryodan yönetti.

    Casus gerilim filmi, dünyayı değiştirebilecek bir olayı durdurmak için ekip oluşturan bir grup uluslararası casusun hikayesine odaklanıyor. Beş kadın, Amerikan Devrimi sırasında birleşen kadın casuslar topluluğuna ithafen "355" adlı bir grup oluşturur. Edgar Ramirez ve Sebastian Stan oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Universal Pictures, filmin 2018'de Cannes Film Festivali'nde tanıtılmasının ardından “The 355”in haklarını satın aldı. Stüdyonun yerel dağıtım hakları için 20 milyon dolardan fazla para ödediği bildirildi.

    Her Hollywood stüdyosu gibi, Universal da pandemi sırasında yayın takvimini sayısız kez değiştirmek zorunda kaldı. Stüdyo, kısa süre önce “Hızlı ve Öfkeli” devam filmi “F9”u 2021 ortalarına taşırken, “Jurassic World: Dominion” 2022 yılının haziran ayına ertelendi. Bu sırada, Koronavirüs vakaları artmaya devam ettiği için dünyadaki birçok sinema salonu tekrar kapandı.

    Amerika'da, büyük sinema zincirleri AMC ve Regal'le yapılan çığır açan anlaşma sayesinde Universal, son aylarda film yayınlamaya devam eden birkaç stüdyodan biri konumunda. Stüdyonun 2020 için planlanan filmleri arasında Şükran Günü'nde vizyona sokmayı düşündüğü animasyon devam filmi "The Croods: A New Age" ve Noel Günü'nde izleyiciyle buluşması beklenen Tom Hanks liderliğindeki Western draması "News of the World" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top