Hesabım
    Neil Patrick Harris, Yeni Filminde Nicolas Cage’le Bir Araya Geliyor

    Harris, komedi aksiyon filminin kadrosunda katıldı..

    Getty Images

    Neil Patrick Harris, Pedro PascalTiffany Haddish ve Sharon Horgan'la birlikte Nicolas Cage’in aksiyon komedisi “The Unbearable Weight of Massive Talent”ın kadrosunda katıldı. Harris, filmde Cage’in yetenek menajerini oynayacak. Cage, Pascal'ın canlandıracağı süper hayranının doğum gününe katılmak için 1 milyon dolarlık bir teklifi kabul etmesine yol açan, kötü durumda ve mali yıkımla karşı karşıya kalan kendisinin kurgusal bir versiyonunu canlandıracak.

    Hikaye ilerledikçe, işler çılgınca tehlikeli bir hal aldığında, Cage kendi efsane karakterleri gibi davranmaya zorlanır ve sevdiklerini kurtarmak için ekrandaki en ikonik ve sevilen karakterlerini taklit etmeye başlar. Horgan, "The Unbearable Weight of Massive Talent"ta Cage’in eski karısı olarak rol alıyor. Haddish, Avrupa'nın en büyük suç örgütlerinden birine karşı uzun süredir devam eden bir savaşta olan eksantrik bir hükümet ajanını canlandırıyor ve Cage'i bu örgütü tamamen çökertmek için son çare olarak gizli çalışmaya zorluyor.

    Film şu anda yapım aşamasında ve Tom Gormican tarafından, kendisinin ve Kevin Etten'in senaryosundan yönetiliyor. Yapımcılar, Kevin Turen, Kristin Burr ve Mike Nilon olacak. Proje, Lionsgate adına James Myers ve Brady Fujikawa tarafından denetleniyor. Lionsgate’den Robert Melnik stüdyo adına anlaşmayı müzakere eden isim oldu.

    Lionsgate, 19 Mart vizyon tarihi için "The Unbearable Weight of Massive Talent"ı seçti. Harris bu filmden sonr, şimdilik Aralık 2021'de Keanu Reeves'le birlikte dördüncü “Matrix” filminde yer alacak. TV tarafında ise Channel 4 ve HBO Max için mini dizi “It’s a Sin”de yer alacak. Beş Emmy Ödülü kazanan Harris, en son Netflix'in "A Series of Unfortunate Events" filminde Count Olaf olarak rol aldı. Oyuncu, en çok, How I Met Your Mother'daki Barney Stinson rolüyle tanınıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top