Hesabım
    Blumhouse, "Five Nights at Freddy’s" Prodüksiyonunu Başlatıyor

    Five Nights at Freddy’s'in çekimleri yakında başlayacak.

    Video oyunu serisi Five Nights at Freddy’s, beyaz perdeye uyarlanıyor. Film, en iyi korku filmleri geliştirmeyi kendine görev edinen Blumhouse prodüksiyon şirketi tarafından hayata geçirilecek. Five Nights at Freddy’s oyunlarının yaratıcısı Scott Cawthon, Reddit'te Five Nights at Freddy's'in prodüksiyonuna ne zaman başlanacağını açıkladı ve film hakkında ipuçları verdi.

    İlk kez 2014 yılın oyuncuların karşısına çıkan Five Nights at Freddy’s video oyunu serisi bugüne kadar onlarca kişiyi korkutmayı başardı. Tam 9 oyuna sahip olan seri, doğrusal olmayan bir hikaye anlatımına sahip. Hatta ilk oyunlarca bir hikaye anlatımına sahip olduğunu da söyleyemeyiz. Dördüncü oyunun ardından seride bir devamlılık algısı oluşmuştu. Son olarak seriden Freddy Fazbear’s Pizzeria Simulator oyunu yayınlandı. İlk üç oyunda, bir pizzacıda bekçi olarak çalışan birinin hayatta kalma maceralarını görmüştük. Oyuncular, oyunda sürekli olarak gerçekleşen yer değişikliklerini fark edemedikleri için büyük ölçüde korkutucu bir seri ortaya çıkmıştı.

    Five Nights at Freddy's, uzun süredir filmleştirilmeye çalışılıyor. Oyunun yaratıcısı Scott Cawthon'ın da söylediklerine göre yıllardır senaristler değiştirilmek durumunda kalınıyor. Onlarca senaryonun ardından Cawthon, aralarından seçilen senaryoyu açıkladı. Ancak senaryodan herhangi bir açık vermedi. Yalnızca eğlenceli ve korkutucu olduğunu paylaşmayı tercih etti. Cawthon, Reddit'teki paylaşımında diğer senaryoların hikayelerini ve sorunlarını paylaşmayı ihmal etmedi. Bir müjde olarak filmin 2021'in bahar aylarında çekileceği de eklendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top