Hesabım
    Milla Jovovich ve Ron Perlman'lı "Monster Hunter"dan Teaser!

    Monster Hunter'dan resmi fragman geldi!

    Yüksek bir bütçe ve bolca CGI ile çekilen Monster Hunter'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Teaser'da silahlarımızı kuşanıp ava çıktığımızı görüyoruz. Milla Jovovich ve Ron Perlman'ın yıldızı olduğu film, uzun bir bekleyişin sonunda izleyici karşısına çıkacak gibi görünüyor. Sony Pictures bünyesindeki Monster Hunter, video oyunlarına dayanıyor.

    Paul W.S. Anderson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Monster Hunter, Artemis adlı bir Birleşmiş Milletler askeri takımının kadın liderine odaklanıyor. Karakter günün birinde bir portaldan geçerek farklı bir gerçekliğe geliyor. Geldiği bu evrenin, canavarların istilası altında olan, tehlikeli bir gezegen olduğunu fark eden kadın, orada, görevi bu yaratıkları ortadan kaldırmak olan cesur Hunter'la tanışıyor. İkisi, canavarların portaldan geçerek gezegenimize saldırmalarını önlemek için güçlerini birleştiriyor ve bütün insanlığın kaderini belirleyecek olan bir mücadele başlıyor.

    Monster Hunter oyun serisi, oyuncuların ve arkadaşlarının, yaşayan, nefes alan bir ekosistemdeki devasa canavarları birlikte yok etmeye çalıştıkları aksiyon-rol yapma oyunlarından oluşuyor. 14 yıl önce, 2004'te ilk kez piyasaya dunulmasının ardından Monster Hunter sıkı bir hayran kitlesine sahip oldu. Geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sürülen “Monster Hunter: World” kısa sürede mega-hit oldu. Dünya çapında 10 milyon kopya satarak Capcom’un en çok satan video oyunu olmuştu.

    Monster Hunter'ın kadrosunda akıllara Hellboy olarak kazınan başarılı oyuncu Ron PerlmanAnt-Man ve Wasp'tan tanıdığımız T.I. HarrisDiego BonetaMeagan Good ve Josh Helman gibi isimleri de bulunduran Monster Hunter, ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor. Coronavirüs salgını nedeniyle sinemaların geleceği belirsiz gibi görünüyor. Yurt dışında ise 25 Aralık 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top