Hesabım
    Anthony Mackie, Netflix Gerilimi "The Ogun"ın Yıldızı ve Yapımcısı Olacak

    Anthony Mackie, Netflix ile anlaşma imzaladı.

    Anthony Mackie önümüzdeki yıllardaki yoğunluğuna bir Netflix projesi ile yoğunluk katacak gibi görünüyor. Altered Carbon'ın yıldızı Mackie, Netflix'in gerilim türündeki orijinal filmi The Ogun'ın başrolünü üstlenecek. Marvel Sinematik Evreni'nde The Falcon olarak tanınan Mackie ayrıca filmin yapımcısı olacak.

    Anthony Mackie, Avengers: Endgame'in ardından The Falcon karakteri ile birlikte Disney+ dizisi The Falcon and The Winter Soldier'a taşındı. Ayrıca Apple TV+ için The Banker filminde Samuel L. Jackson ile birlikte başrolü üstlenmişti. Şimdi ise Netflix ile Altered Carbon'ın ardından yeni bir anlaşmaya imza attı. Mackie, The Ogun isimli gerilim filminin hem yıldızı olacak, hem de yapımcılığını üstlenecek.

    The Ogun'da Mackie'nin karakteri Xavier Rhodes olacak. Xavier, genç kızının nadir görülen hastalığını iyileştirebilmek üzere Nijerya'ya götüren bir babadır. Ancak kızı kaçırılır. Bu nedenle Rhodes'un kızını bulabilmesi için Nijerya'nın yeraltı dünyasına karışması, mafya ile mücadele etmesi gerekmektedir.

    Gerilim filmi The Ogun'ın yönetmen koltuğuna kimin oturacağı henüz belli değil. Filmin senaryosunu Madison Turner kaleme aldı. Madison Turner'ın eski bir dublör sanatçısı olduğu biliniyor. Bu kariyer geçişinin bir adımını da The Ogun sağlayacak gibi görünüyor. Daha önce de 2017 yapımı 6 Below: Miracle on the Mountain filmini kaleme almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top