Hesabım
    Dakota Johnson, Casey Affleck ve Jason Segel'lı "Our Friend"den Fragman!

    Our Friend'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncular Jason SegelDakota Johnson ve Casey Affleck'i başrolüne yerleştiren dram filmi "Our Friend"den yeni bir fragman paylaşıldı. Gösterime sinemalarda ve VOD olarak sunulacak olan Our Friend gerçek hayat hikayelerine dayanıyor. Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali aracılığıyla yapan film eleştirmenler tarafından beğenilmiş, Segel, Johnson ve Affleck'i performansları takdir edilmişti. Filmde Dakota Johnson'ı hayatının son zamanlarını yaşayan hasta bir kadın olarak görüyoruz.

    Gabriela Cowperthwaite yönetmenliğindeki Our Friend, ömrünün son zamanlarını yaşayan arkadaşına destek olmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Nicole’ün yaşamak için sadece altı ayı kalmıştır. Hastalığı nedeniyle karısının öleceğini öğrenen Matthew, büyük bir yıkıma uğrar. Onları bu zorlu dönemlerinde yalnız bırakmak istemeyen Matthew’ın en yakın arkadaşı, destek olabilmek için çiftin evine taşınmaya karar verir. Arkadaşlarının eve taşınmasının etkisi ise, onların hayal ettiklerinden de fazla olur.

    Esquire dergisinde yayınlanan The Friend: Love is Not a Big Enough Word makalesinden ilham alınarak beyaz perdeye aktarılan Our Friend, ülkemizde vizyona girmeyecek. Ancak dünyada 22 Ocak 2021 tarihinde vizyondaki yerini alması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Dakota Johnson, Jason Segel ve Casey Affleck'in yanı sıra Gwendoline Christie, Cherry Jones, Marielle Scott, Violet McGraw gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top