Hesabım
    M. Night Shyamalan, "Unbreakable" Setinden Bir Fotoğraf Paylaştı

    M. Night Shyamalan, sette çocuklarıyla birlikte yer aldığı nostaljik bir görsel ile throw back yaptı.

    Son olarak Servant dizisini hayata geçiren başarılı yönetmen M. Night Shyamalan, 20 yıl öncesinden bir fotoğraf paylaştı. Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrolünde yer aldığı Unbreakable setinde çekilen görselde Shyamalan'ın iki küçük kızıyla birlikte çalıştığı görülüyor. Yönetmenin söylediklerine göre o karedeki kızlarından biri profesyonel müzisyen olurken, diğer kızı Servant'ta yönetmenlik görevini üstlendi.

    Split, Glass, The Village, Signs gibi yapımların başarılı yönetmeni M. Night Shyamalan, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir görselle nostaljik anlar yaşattı. Yönetmen, 2000 yılında çektiği Unbreakable zamanlarına götürdü. Shyamalan, sette yönetmenlik görevini biri henüz bebek olan, diğeri de 6-7 yaşlarında bulunan kızlarıyla birlikte yaptı. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Bu fotoğrafta 20 yıl önce Unbreakable'da Elijah'ın metro merdivenlerinden düştüğü sahneyi çekiyordum. Büyük kızım şimdilerde profesyonel bir müzisyen, bezli olan ise Servant'ın iki bölümünü yönetti. Ekip ve oyunculara nice 20. yıllara!"

    M. Night Shyamalan, yıllar sonra Unbreakable için devam niteliğinde bir film çekmişti. Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın karakterleri Split'teki karakterlerle birlikte Glass'ta yer almıştı. Yönetmen şimdilerde Old ve Labor of Love filmleri üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top