Hesabım
    Brad Pitt, David Fincher ile Yaptıkları Film Gecelerini Anlattı

    Brad Pitt, New York Times'a konuştu.

    Yıldız oyuncu Brad Pitt ve usta yönetmen David Fincher birçok kez birlikte çalışmayı başardı. İkilinin birlikte çektiği filmler arasında Fight Club, Se7en ve The Curious Life of Benjamin Button yapımları bulunuyor. Brad Pitt, Fincher ile olan bağının yalnızca işle sınırlı olmadığından bahsetti. Birkaç gün önce New York Times'da yayınlanan röportajda Pitt, Fincher ile birlikte film geceleri düzenlediklerini anlattı.

    David Fincher şimdilerde Mank filminin izleyici karşısına çıkması için son hazırlıklarını yapıyor. Hatta Mank, eleştirmenlere sunuldu ve şimdiden yüksek notlar aldı. Yakında Netflix'in Mank için Oscar kampanyası başlatması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Once Upon A Time Hollywood'da sergilediği performansla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ına layık görülen Brad Pitt, New York Times'a konuştu ve röportajda David Fincher'dan da bahsetti. Pitt, film gecelerinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

    "Duyduğum en komik sözler. Her zaman söyler: 'Bu çekim idare eder. Çok kötü geçiş. Neden en uca gittin? Denge kur!' Tıpkı Bill Belichick ile futbol maçı izlemek gibi bir şey. David'in bir lazer cihazı vardı ve onunla sahnedeki duvarın bir kısmını daire içine alırdı ve şöyle derdi 'Burası çok parlak.' Odayı terk etmek zorunda kalırdım. Dışarı çıkıp derin nefesler çekerdim. Çünkü 'Her zaman onun gibi ayrıntıları görmek? Aman tanrım. Her yerde? Bunu yapamazdım' diye düşünürdüm."

    Brad Pitt'in ileride David Fincher ile yeniden çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor. Oyuncu yakında David Leitch ile Bullet Train filmini hayata geçirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top