Hesabım
    Tom Holland'lı Apple Draması ‘Cherry’e İlk Bakış

    Holland ve Russo Kardeşler yeniden bir arada..

    Tom Holland, 2012-2013 ödül sezonunda “The Impossible”daki yardımcı oyuncu performansıyla gelecek vaat eden aktör dalında birkaç ödül kazanmış ama göz kırptığı Oscar'da adaylık alamamıştı. Şimdi ise, yakında çıkacak olan “Cherry” filmiyle Oscar uzmanlarının radarına geri döndü. Nico Walker'ın 2018 yılında yazılan romanından uyarlanan film, "Avengers: Endgame" filminin rekor kıran başarısının ardından zorlu bir karakter çalışması çeken Joe ve Anthony Russo ile Holland'ı yeniden bir araya getiriyor.

    Vanity Fair, Holland'ın yeni fotoğrafları ve rol arkadaşı Ciara Bravo dahil olmak üzere "Cherry"e resmi olarak ilk bakışa sahip. Anthony Russo dergiye verdiği demeçte, "Bunu epik bir film olarak düşünüyoruz ve bu daha çok bir insanın hayat yolculuğu ama bu karakterin destansı bir yaşam döngüsü arasında biraz bölünmüş bir kişiliği var." dedi. "Cherry", Holland'ı Ohio banliyölerine dönen ve savaş sonrası bir opioid bağımlılığı gelişen eski ABD Ordusu mensubu olarak karşımıza çıkaracak. Bravo, aynı zamanda bir bağımlı haline gelen Holland'ın karakterinin eşi rolünü üstleniyor. Genç çift, uyuşturucu alışkanlıklarını finanse etmek için bankaları soymaya başlar. Yardımcı oyuncular arasında Bill SkarsgårdJack Reynor ve Forrest Goodluck yer alıyor.

    Joe Russo, Vanity Fair'e "Film, farklı dönemleri yansıtan altı bölüme ayrıldı ve her birinin farklı bir tonu var. Farklı lenslerle, farklı prodüksiyon tasarımıyla çekildi. Büyülü bir gerçekçilik var. Bölümler birbirinde farklı. Bir bölüm de korku. İçinde biraz gonzo var ve varoluşsal krizde bir karakter." dedi. Russo Kardeşler, aile üyeleri arasında opioid krizinden kaybettikleri insanlar olduğunu ve bunun, kişisel deneyimlerin aktarımı olacağını da bildirdi.

    Holland için "Cherry", Marvel'ı bir süreliğine geride bırakma ve dramatik oyunculuklarının derinliklerini gösterme fırsatı sunuyor. Anthony Russo, "Holland'ın, karakterin her yönüne ne kadar bağlı olduğunu görünce şaşırdım. Bu karakterin en karanlık, en zor taraflarını  gerçekten kucakladı ve onları tam anlamıyla aktarmaya çalıştı. Holland, pek çok oyuncunun başaramayacağı bir şekilde karakteri kendi içinde yaşadı." dedi. Apple, 12 Mart'ta başlayacak Apple TV Plus yayınından önce, filmi bazı sinemalarda 26 Şubat'ta gösterime sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top