Hesabım
    Olivia Cooke Başrollü "Little Fish"ten Fragman!

    The Batman'in senaristi Mattson Tomlin'in yazdığı Little Fish'ten bir fragman paylaşıldı.

    Bilim kurgu ve romantik türlerini birleştiren Little Fish filminden bir fragman paylaşıldı. Aja Gabel'ın kısa hikayesinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Little Fish, başrolüne Olivia Cooke'u yerleştiriyor. Filmin fragmanında bulaşıcı bir hastalıkla mücadele veren bir dünyada kendimizi buluyoruz. Hastalığın hafıza kaybına neden olmasını dramatik bir şekilde bir çiftin üzerinden izliyoruz.

    This Is Martin Bonner ve Morris From America filmleriyle tanınan ödüllü isim Chad Hartigan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Little Fish'in konusu ise şöyle: Bir pandeminin patlak verdiği ve insanların nedensiz bir şekilde hafıza kaybına uğradığı bir dünyada uyandığınızı hayal edin. Bu yeni evli çift Emma ve Jude’un aşık olduktan kısa bir süre sonra kendilerini içinde buldukları dünyadır. Çok geçmeden çift, korkulan gerçekle yüzleşmek zorunda kalır çünkü Jude hastalığa yakalanır. Genç çift, aşklarının anısını yaşatmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

    Little Fish'in oyuncu kadrosunda Olivia Cooke'un yanı sıra Eden Lake, Starred Up, Unbroken gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Jack O'Connell, müzisyenlik kariyeriyle tanıdığımız Soko, Raúl Castillo, David Lennon gibi isimler yer alıyor. Senaryoda ise The Batman'in senaristi Mattson Tomlin'i imzası bulunuyor. Little Fish, Tribeca Film Festivali'nin seçkisinde yer alıyordu. 5 Şubat tarihinde sinemalarda ve VOD olarak gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top