Hesabım
    Sinema Adası, Online Olarak Eğitimlere Devam Ediyor!

    Sinema Adası online olarak sinema akademisi kimliğini koruyacak.

    Pandemi nedeniyle tüm sinema dünyası yeni koşullara uyum sağlamaya çalışıyor. Sinema Akademisi olarak bilinen Sinema Adası'nın da eğitimlerine online olarak devam edilmesine karar verildi. Sinema alanındaki üretim süreci konusunda eğitim almak isteyenler Sinema Adası'nda uzman isimlerle buluşuyor.

    Online Sinema Akademisi olarak kaldığı yerden devam edecek olan Sinema Adası, öğrencilerini bekliyor. Eğitimler 23 Aralık 2020 ile 5 Mayıs 2021 tarihleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecek. 5 ay - 40 saat süresince katılımcılara sinema eğitimi verilecek. Sinema Adası'nın online derslerinde Merve Özcan moderatörlük üstlenecek.

    Sinema Adası Sinema Akademisi'nde Sinemada Kurgu derslerini kurgucu Yorgos Mavropsaridis; İlk Film İlk Yönetmenlik derslerini yönetmen Ceylan Özgün Özçelik; Proje Geliştirme ve Yapımcılık derslerini yapımcı Dilek Aydın; Belgeselden Kurmacaya Film Üretme Süreci yönetmen Hüseyin Tabak; Sinemada Görüntü derslerini görüntü yönetmeni Meryem Yavuz; Fikirden Senaryoya Senaryodan Filme derslerini ödüllü yönetmen Emin Alper; Bir Senaryo Yazmak derslerini son olarak Küçük Şeyler filmini izlediğimiz Kıvanç Sezer; Uluslararası Film Yapım ve Dağıtım Süreçleri derslerini yönetmen ve yapımcı İbrahim Karatay; Sinema Tarihi derslerini Rıza Oylum ile Janet Barış; Film Müziği Üretmek derslerini Mazlum Çimen; Oyuncu-Yönetmen İlişkisi derslerini ise Bennu Yıldırımlar üstlenecek.

    20 hafta süresinde Online Sinema Akademisi dersleri, her hafta Çarşamba günleri saat 19.30 ile 21.30 arasında öğrencilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top